Hiška, v celoti izdelana iz čokolade
V zraku · buzz buzz

Spletna platforma Booking je raj za popotnike. Nekatere destinacije, ki jih ponuja, so zares ekstravagantne. Tokrat bo govora o bivališču za ljubitelje Willyja Wonke, slavnega lastnika tovarne čokolade.

Koča, ki je v celoti izdelana iz čokolade, se nahaja v Servesu, jugozahodnem predmestju Pariza. Najdemo jo na vrtu v sklopu francoskega državnega muzeja keramike Cité de la Céramique.

Domovanje je oblikoval in izdelal Jean-Luc Decluzeau, ki je doslej zasnoval že številne čokoladne skulpture. Površina edinstvene stavbe, pri gradnji katere je bilo porabljene 1,5 tone čokolade, je 18 kvadratnih metrov.

Prenočišče lahko sprejme največ 4 goste, ki bodo med bivanjem obkroženi s čokoladnimi stenami, streho, kaminom, predalnikom, uro, skodelicami, knjigami in lestencem. V zunanjem delu kompleksa bosta na voljo tudi čokoladni ribnik in čokoladna cvetlična greda.

Verjetno najbolj razveseljiva novica za ljubitelje čokolade je, da je večina predmetov užitna. Obiskovalci se bodo v posebni delavnici, posvečeni čokoladni hiški, naučili, kako izdelati slastno sladico.

Vsem ljubiteljem čokolade predlagamo, da se podvizajo in rezervirajo svoj termin v čokoladni hiški. To je mogoče storiti tukaj.

Galerija – Hiška, v celoti izdelana iz čokolade

Hiška, v celoti izdelana iz čokoladeOdpri galerijo

Najbolj nadležne stvari, ki jih ljudje počnemo v javnosti in spravljamo drug drugega ob živce Najbolj nadležne stvari, ki jih ljudje počnemo v javnosti in spravljamo druge ob živce shutterstock_778619989 Predmeti na pisarniški mizi, na katere prisegajo uspešni poslovneži 20070810__STARDUST101 13 stvari, ki jih o čarovnicah zagotovo niste vedeli shutterstock_1028154070 Kaj o tvoji osebnosti povedo tvoje spolne fantazije? · · · ·