cover-samsung-book-s
V zraku · tehnologija

Za Samsung je pred časom veljajo, da dela izjemne prenosnike. A na žalost niso bili dosegljivi na našem trgu. Kljub temu verjamemo, da najnovejša zvezda v Samsung galaksiji prihaja tudi v Slovenijo. Samsung Galaxy Book S je enostavno tako revolucionaren, da ga ne gre spregledati.

Samsung Galaxy Book S je “navzven” popolnoma običajen prenosnik, ki poganja Windows 10 operacijski sistem. Kar ga dela izjemnega in s tem drugačnega je procesor Qualcomm Snapdragon 8cx s tehnologijo 7 nm – slednji prinaša dobrote iz mobilnih tehnologij v svet PC-jev.

Procesor je namreč tako energijsko varčen, da boste na njem lahko pogledali več kot 10 celovečernih filmov – oziroma 23 ur videoposnetkov – kar je rekordno za katerikoli Windows prenosnik. Ker je namenjen “on-the-go” uporabnikom, je seveda izjemno tanek – širok le 11.8 mm, in lahek kot peresce – tehta namreč le 0.96 kg. V osnovi gre za 13.3 palčni prenosnik, z zaslonom na dotik, katerega glavna misija je povezljivost.

To pomeni, da je prenosnik vseskozi povezan z LTE povezavo in vam tako ne bo potrebno iskati WiFi povezave. Ker išče prednosti “mobilnega sveta” se zbudi takoj brez zamika in tako ni tipičnega zagona, uporabnik ga odklene s senzorjem prstnih vtisov in lahko poveže s svojim pametnim Galaxy telefonom z aplikacijo “Phone App”. Tako je vse kar je na vašem pametnem telefonu tudi na vašem prenosniku. Odlično Samsung!

Galerija slik: Samsung Galaxy Book S

Samsung Galaxy Book SOdpri galerijo

Neuralink Neuralink: Muskova naprava, ki prek možganov upravlja tehnologije A7RIV Sony Alpha 7R IV: previsoka ločljivost WF-1000XM3_S_WearingSensor2-Large-1 Nove brezžične slušalke Sony WF-1000XM3: samo glasba, NIČ drugega Monster X Monster X: najmočnejši prenosni polnilec, ki lahko polni več naprav hkrati · · ·