Samsung Galaxy Book S: v bistvu izjemno revolucionaren

Za Samsung je pred časom veljajo, da dela izjemne prenosnike. A na žalost niso bili dosegljivi na našem trgu. Kljub temu verjamemo, da najnovejša zvezda v Samsung galaksiji prihaja tudi v Slovenijo. Samsung Galaxy Book S je enostavno tako revolucionaren, da ga ne gre spregledati.

Samsung Galaxy Book S je “navzven” popolnoma običajen prenosnik, ki poganja Windows 10 operacijski sistem. Kar ga dela izjemnega in s tem drugačnega je procesor Qualcomm Snapdragon 8cx s tehnologijo 7 nm – slednji prinaša dobrote iz mobilnih tehnologij v svet PC-jev.

Procesor je namreč tako energijsko varčen, da boste na njem lahko pogledali več kot 10 celovečernih filmov – oziroma 23 ur videoposnetkov – kar je rekordno za katerikoli Windows prenosnik. Ker je namenjen “on-the-go” uporabnikom, je seveda izjemno tanek – širok le 11.8 mm, in lahek kot peresce – tehta namreč le 0.96 kg. V osnovi gre za 13.3 palčni prenosnik, z zaslonom na dotik, katerega glavna misija je povezljivost.

To pomeni, da je prenosnik vseskozi povezan z LTE povezavo in vam tako ne bo potrebno iskati WiFi povezave. Ker išče prednosti “mobilnega sveta” se zbudi takoj brez zamika in tako ni tipičnega zagona, uporabnik ga odklene s senzorjem prstnih vtisov in lahko poveže s svojim pametnim Galaxy telefonom z aplikacijo “Phone App”. Tako je vse kar je na vašem pametnem telefonu tudi na vašem prenosniku. Odlično Samsung!

Galerija slik: Samsung Galaxy Book S

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Počasen telefon? 7 trikov, kako pospešiš svoj Android!