will-it-blend
V zraku · buzz buzz

Priljubljen YouTube kanal – Will it Bled, je zopet postregel s klasično spletno poslastico. V tokratni oddaji so na vrsti za uničenje novi iPhone 5s zlate barve in manjša zbirka iPhone-ov 5c.

To ali bo Tom Dickson ustvarjalec serije kanla – Will it blend, uspel zmleti, ni več vprašanje. To je počel že dolgo pred njegovo popularnostjo na YouTube ter mlel kar koli mu je prišlo pod roko. Vse z namenom, da bi prodal čim več svojih mešalnikov.

S pomočjo spleta in spletne skupnosti YouTube ter seveda njegove uničevalne narave mu je uspel velik met in postal je ena večjih YouTube zvezd.

Tom pa ni le navaden prodajalec mikserjev, temveč tudi njihov izumitelj, katerega zgodba se začne že v 80-ih, ko je izzumil posebno mixer glavo, ki zmleje kar koli. Od takrat je Tom Dickson poznan, kot mister “Will it blend“. Tom še vedno ustvarja ter je lastnik svojega podjetja BlednTec.


1150676_561981790506429_1283870334_o Če bi John Wayne pomival posodo – Dish Whiskey Soap apple-google-interbrand Apple in Google sta se povzpela na vrh najboljših znamk na svetu Monsieur2 Monsieur – mešalec koktajlov za v domačo kuhinjo Untitled-2 Sredi poslovnega kompleksa so ustvarili park