1000-500-cover-NKBM
V zraku · trend

Osebni paketni račun Futurist zdaj poleg osmih sodobnih bančnih storitev omogoča še 2-kratnik obstoječega limita, kot ga imate zdaj pri drugi banki, za njegovo prvo odobritev pa plačate le polovične stroške.

Sodobne bančne storitve postajajo dnevna rutina vsakega uporabnika. To so mobilna in spletna banka, sodobne plačilne kartice in njihovo zavarovanje ter varnostni SMS. Da bo
poslovanje še bolj gladko, so novi komitenti ali povratniki Nove KBM v osrednji Sloveniji zdaj upravičeni tudi do brezplačnega dvigovanja na vseh bankomatih po Sloveniji.

Račun Futurist lahko odprete v 5 minutah kar prek spleta, torej brez obiska poslovalnice. Če se odločite za to futuristično potezo, boste vsak mesec prihranili kar 2,1 evra. Preverite pogoje in ujemite posebno ponudbo, ki velja le do 17. januarja 2017.


Zmagovalne misli v natečaju Rožnati oktober: Kaj navdihuje ženske? 1000-650-x2-knjizna-polica X2 Bookshelf je knjižna polica, ki doživlja metamorfoze Sodobni poklici 15 poklicev, ki jih pred nekaj desetletji še ni bilo Poslikani lasje – novi modni trend v barvah mavrice Ženske frizure 2016: poslikani lasje v barvah mavrice