fbpx

Kako enostavno zamenjati banko?

Se vam zdijo storitve vaše banke predrage? Morda niste zadovoljni z odnosom bančnih uslužbencev? Se odločate za najem kredita in vas zato zanima ponudba drugih bank? Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, ste dober kandidat za zamenjavo banke. Običajno smo vsi v dilemi, ko začnemo razmišljati o menjavi banke, saj nas prevzame bojazen pred morebitnimi zapleti in izgubo časa.

Na srečo so časi, ko je bila menjava banke zapletena že davno minili, saj je postopek zamenjave preprost in hiter, tako da lahko prenos poslovanja uredite le pri eni (novi) banki. Po drugi strani pa lahko prihranite tudi več sto evrov na leto. Kot zanimivost lahko izpostavimo, da je revija Moje Finance že 11. leto zapored preverjala, katera banka je najugodnejša. Pri izbiri so upoštevali osnovno košarico bančnih storitev, depozit, stanovanjski in potrošniški kredit. Med 15 bankami si je tako naziv Najugodnejše banke 2019 prislužila Nova KBM.

Preden se odločite, upoštevajte vse dejavnike

Za zamenjavo banke se ne odločite le na podlagi akcijske ponudbe druge banke, temveč upoštevajte vse ključne dejavnike. Če se za zamenjavo odločate zaradi ugodnejšega kredita, upoštevajte tudi mesečne stroške vodenja računa in druga nadomestila – za plačilo položnic, trajnih nalogov, uporabo spletne in mobilne banke, plačilnih kartic in drugih storitev, ki jih uporabljate. Pri izbiri računa in predvsem paketa razmislite, ali vključene storitve zares potrebujete.

Ni brez veze, če lahko preizkusite brez obveze

Korak dlje pri menjavi banke pa je stopila Nova KBM. Ker se pri banki zavedajo, da so uporabniki storitev previdni in premišljeni, so jim že pred časom ponudili Paket Komplet, ki ga lahko 90 dni preizkušajo brezplačno. Sliši se neverjetno, vendar je resnično! Novo KBM in njen Paket Komplet lahko 3 mesece uporabljate brezplačno in če vam je njihova storitev po tem obdobju všeč, se odločite za menjavo banke. V nasprotnem pa še vedno lahko ostanete pri svoji stari banki. Skratka, ni brez zveze, če lahko preizkusite brez obveze.  Po preizkusni dobi treh mesecev pa vas bo Paket Komplet stal le 4,99 EUR na mesec.

Preizkusite storitve Nove KBM in njihovega Paketa Komplet 90 dni brezplačno.
Preizkusite storitve Nove KBM in njihovega Paketa Komplet 90 dni brezplačno.

Paket Komplet vključuje:

  • Neomejeno število dvigov v EUR na vseh bankomatih v Sloveniji v EU.
  • Uporaba spletne in mobilne banke.
  • Neomejeno število plačil v EUR v spletni in mobilni banki.
  • Prekoračitev na računu (limit) brez stroškov odobritve.
  • Varnostno SMS obveščanje za debetno kartico VISA.
  • Vodenje računa z debetno kartico VISA.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
nkbm.si

Vsebino omogoča Nova KBM.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.