Si želite zagotoviti novo službo? Predlagamo, da prijavo oddate ob točno tem času.
V zraku · buzz buzz

Ali v zadnjem času nimate sreče pri iskanju nove službe? Razlogi za to se morda skrivajo v podrobnostih, na katere zagotovo niste niti pomislili. Marsikdaj še tako dobro motivacijsko pismo ne bo dovolj za to, da si prislužite razgovor.

Verjeli ali ne, v raziskavi, ki jo je opravilo podjetje Job Today, se je izkazalo, da na uspeh pri prijavi na delovno mesto vpliva tudi čas oddane vloge.

Raziskovalci, ki so pridobili podatke za obdobje med letošnjim aprilom in junijem, so ugotovili, da boste možnosti za zaposlitev povečali, če se boste na delovno mesto prijavili v sredo ob 9. uri zjutraj.

Kar 47 % proučevanih ljudi, ki so prošnjo za delo poslali v sredo, si je v 24 urah prislužilo razgovor. Hkrati se je izkazalo, da več kot 17 % delodajalcev oglase za delo objavi v sredo.

Soustanoviteljica agencije Job Today Polina Montano je ob tem iskalcem zaposlitve svetovala,  naj začnejo oglase pregledovati že zjutraj, ko njihovi tekmeci najverjetneje še poležavajo.

Študija je prav tako pokazala, da mladi v starosti do 25 let lokaciji opravljanja dela ne posvečajo veliko pozornosti. Le 3 % anketirancev meni, da je oddaljenost službe od doma pomemben dejavnik pri iskanju zaposlitve. Namesto tega se osredotočajo predvsem na ponujeno položaj.


Čudoviti prizori romantične ljubezni parov, ujeta pod vodo. Čudoviti prizori romantične ljubezni, ujeti pod vodo 5 situacij, ko MORAŠ postaviti sebe na prvo mesto 5 situacij, ko MORAŠ postaviti sebe na prvo mesto nikola-tesla-3026247_1920 Bizarne spalne navade slavnih ljudi, ki so pustili pečat v naši družbi Kakšna ‘prijateljica’ na Instagramu si glede na tvoje astrološko znamenje? Kakšna ‘prijateljica’ na Instagramu si glede na tvoje astrološko znamenje? · · ·