fbpx

Čudoviti prizori romantične ljubezni, ujeti pod vodo

Čudoviti prizori romantične ljubezni parov, ujeta pod vodo.

Pod vodo vse postane svetlo in tiho. Naravna svetloba, združena z modrino vode, pa iskrico med dvema zaljubljenima dušama prikaže v popolnoma novi osupljivi obliki. Živela, ljubezen!

Med sezono kopanja, poležavanja na plaži in uživanja v sončnih žarkih vam prinašamo najbolj romantične fotografije parov, posnete pod vodo, ki jih lahko poskušate poustvariti s svojo boljšo polovico.

Pierre Violle je francoski fotograf, ki že 10 let ustvarja najbolj epske fotografije različnih prizorov pod vodo. V kombinaciji z naravno svetlobo in reflektorji, nameščenimi v vodi, ustvarja različne prizore, na katerih lepota predmetov, ujetih v objektiv, postane nepopisna.

View this post on Instagram

#Rivieramaya #cancun #playadelcarmen #Cenote

A post shared by Wash The Dress (@wash_the_dress) on

Na svoji spletni strani je zapisal, da vsak par, ki ga fotografira pod vodo, predstavlja nov izziv, saj poskuša v objektiv ujeti njuno osebnost. Najbolj pomembno pri takšnem fotografiranju je sproščenost, zato želi, da se pari sprostijo in naredijo stvari, za katere nikoli niso verjeli, da jih lahko.

Fotografiranje pod vodo traja od tri do šest ur, kar se morda zdi zelo dolgo, a, kot pravi, potrebuje čas, da se poveže s parom tako, da skupaj lahko ustvarijo osupljive fotografije. Po navadi nastanejo najboljše fotografije na koncu fotografiranja, ko pari pozabijo na fotografa in se že zabavajo v vodi.

Violle ustvarja fotografije v bazenih in morjih, a najbolj osupljivi izdelki, ki jih je ustvaril, so po njegovem mnenju nastali v Rivieri Maya v Mehiki.

Dodatne Informacije

Več informacij:
washthedress.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!