Stenska svetilka na dotik Slap it
Utrip mesta · dom

Vsi dobro poznate koncept svetilke na dotik, ki se vklopi takoj, ko se je dotaknete. Slap it je stenska svetilka, ki deluje po podobnem principu, le da je malce bolj perverzna različica omenjenega koncepta. Ambientalno stensko lučko v obliki zadnjice namreč prižgete/ugasnete tako, da jo plosknete po njeni zadnji plati.

Če vam je všeč princip svetilk na dotik, a iščete nekaj predrznega, je stenska svetilka Slap it kot nalašč za vas. Resda ploskanja po zadnjici ne odobravamo, saj gre za skrajno žaljivo in nesprejemljivo dejanje, pa gre v tem primeru za nedolžno obliko ”spankanja”, ki bo kljub temu dvignilo kar nekaj obrvi.

Lučka ima sicer izjemno seksi obline, pardon, obliko, iz silikona (za pristnost izkušnje) pa jo je izdelal Josep Begley. Namesto klofute pa vam bo svetilka ”primazala” svetlobo.

PREBERITE ŠE: 9 preprostih nasvetov, kako pravilno osvetliti stanovanje

Svetilke Slap it so pred časom že izšle v omejenem številu in po zasoljeni ceni (1167 ameriških dolarjev), zdaj pa se vračajo občutno cenejše (230 dolarjev, kar je okoli 205 evrov) in v neomejeni nakladi.

Stenska svetilka na dotik Slap itOdpri galerijo
Ro Summer Collection Ró Summer Collection – pohištvo in dodatki za dom s skandinavskim pridihom Modularne viseče luči "Plumen" Nova kolekcija modularnih visečih svetilk Plumen Kolekcija luči "Boiler Lamp" Boiler Lamp – luči, narejene iz dotrajanih kavnih avtomatov Kako do pravilne osvetlitve stanovanja 9 preprostih nasvetov, kako pravilno osvetliti stanovanje ·