Slap it: svetilka na dotik v obliki zadnjice, ki se prižge, ko jo plosknete po zadnji plati

Stenska svetilka na dotik Slap it

Vsi dobro poznate koncept svetilke na dotik, ki se vklopi takoj, ko se je dotaknete. Slap it je stenska svetilka, ki deluje po podobnem principu, le da je malce bolj perverzna različica omenjenega koncepta. Ambientalno stensko lučko v obliki zadnjice namreč prižgete/ugasnete tako, da jo plosknete po njeni zadnji plati.

Če vam je všeč princip svetilk na dotik, a iščete nekaj predrznega, je stenska svetilka Slap it kot nalašč za vas. Resda ploskanja po zadnjici ne odobravamo, saj gre za skrajno žaljivo in nesprejemljivo dejanje, pa gre v tem primeru za nedolžno obliko ”spankanja”, ki bo kljub temu dvignilo kar nekaj obrvi.
https://vimeo.com/129448968
Lučka ima sicer izjemno seksi obline, pardon, obliko, iz silikona (za pristnost izkušnje) pa jo je izdelal Josep Begley. Namesto klofute pa vam bo svetilka ”primazala” svetlobo.

PREBERITE ŠE: 9 preprostih nasvetov, kako pravilno osvetliti stanovanje

Svetilke Slap it so pred časom že izšle v omejenem številu in po zasoljeni ceni (1167 ameriških dolarjev), zdaj pa se vračajo občutno cenejše (230 dolarjev, kar je okoli 205 evrov) in v neomejeni nakladi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
slapit.me

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tom Cruise prodaja sanjsko posestvo v Koloradu za 40 milijonov dolarjev