SBX_HP_Hero_CaliContourPalette_Model_2545x1082
Utrip mesta · zdravje & lepota

Slovenija je bogatejša še za eno znamko ličil – profesionalno dekorativno kozmetiko Smashbox. Smashbox izvira iz istomenskega fotostudia v Los Angelesu. Ustanovil ga je priznani fotograf Davis Factor skupaj z bratom Deanom, tam pa so nastale številne fotografije za naslovnice vodilnih revij in modne kampanje.

Vse, kar je ločilo fotostudio do popolnosti, so bila ličila, ki bi dajala občutek neverjetnega udobja, se brezhibno odražala na fotografijah in bi bila obstojna skozi celoten čas snemanja – brez dodatnih popravkov.

Brata sta tako z ekipo strokovnjakov najprej razvila podlago in nato še ostale linije ličil, ki so danes združene pod imenom Smashbox. Vsem ličilom je skupno, da nudijo čudovit videz in so nadvse učinkovita tudi pod vročimi studijskimi lučmi, ventilatorji, ki ustvarijo učinek vetra, in se ne uklonijo neštetim preoblačenjem.
Znamko trenutno najdemo v prodajalni Mueller BTC in Mueller Kranj, ki je v sklopu nakupovalnega središča Qlandia.


1000-500-citymagazine-cover 10 odličnih in poceni podlag (pudrov) za brezhiben videz seth-doyle-76519-unsplash Triki za vitko postavo, ki jih uporabljajo balerine jonathan-borba-lrQPTQs7nQQ-unsplash Ste vedeli? Tega po vadbi nikakor ne smemo narediti! silence_0 To so najbolje prodajane spolne igračke ta hip · · ·