Smashbox: nova profesionalna ličila že v Sloveniji

Slovenija je bogatejša še za eno znamko ličil – profesionalno dekorativno kozmetiko Smashbox. Smashbox izvira iz istomenskega fotostudia v Los Angelesu. Ustanovil ga je priznani fotograf Davis Factor skupaj z bratom Deanom, tam pa so nastale številne fotografije za naslovnice vodilnih revij in modne kampanje.

Vse, kar je ločilo fotostudio do popolnosti, so bila ličila, ki bi dajala občutek neverjetnega udobja, se brezhibno odražala na fotografijah in bi bila obstojna skozi celoten čas snemanja – brez dodatnih popravkov.

Smashbox je znan po svojih izjemno odpornih ličilih.
Smashbox je znan po svojih izjemno odpornih ličilih.

Brata sta tako z ekipo strokovnjakov najprej razvila podlago in nato še ostale linije ličil, ki so danes združene pod imenom Smashbox. Vsem ličilom je skupno, da nudijo čudovit videz in so nadvse učinkovita tudi pod vročimi studijskimi lučmi, ventilatorji, ki ustvarijo učinek vetra, in se ne uklonijo neštetim preoblačenjem.
Znamko trenutno najdemo v prodajalni Mueller BTC in Mueller Kranj, ki je v sklopu nakupovalnega središča Qlandia.

Dodatne Informacije

Več informacij:
smashbox.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!