Preizkusite svoje kreativne žilice.
V zraku · tehnologija

Odslej se boste v glasbenih vodah lahko preizkusili tudi sami. Google je namreč svoje uporabnike razveselil z novo funkcijo Song Maker, ki je namenjena ustvarjanju glasbe v brskalniku.

Song Maker je preprost način za ustvarjanje glasbe med brskanjem po spletu. Čeprav se ne more primerjati s profesionalnimi programi za produkcijo glasbe, uporabnikom omogoča, da si popestrijo svoj dan.

Svojo melodijo lahko začnete ustvarjati že ta trenutek. To je mogoče tukaj. Po tem, ko boste končali svoje delo, vam priporočamo, da mojstrovino delite s svojimi prijatelji in upoštevate njihove kritike.

Direktor Googlovega kreativnega laboratorija Alexander Chen je z javnostjo delil nekaj melodij, ki jih je ustvaril s Song Makerjem. Tako boste dobili idejo o tem, česa je program sposoben.

Ne pričakujte, da boste v trenutku najbolj ‘vroča roba’ na trgu glasbene industrije. Je pa Song Maker odlična izbira za preganjanje dolgčasa.

shutterstock_686589340 Facebook o tebi hrani strašljivo datoteko in lahko si jo preneseš vero Družbeno omrežje Vero je novi “Instagram” slusalke-cover Odličen par: Najboljše slušalke pod 150 evri (2018) shutterstock_282543275 Facebook bo lahko kmalu vedel, koliko imaš pod palcem · ·