Spamusement park
V zraku · buzz buzz

Če ste pomislili, da bi lahko ideja o »spamusementu«, kombinaciji toplic in zabaviščnega parka, prihajala od kod drugod kot z Japonske, se niste ničesar naučili od nas. Japonska je namreč zibelka bizarnih idej in izumov. V Beppu, japonskem kraju, znanem po termalnih vrelcih, se obeta wellness center, zapakiran v zabaviščni park. Potem ko je župan mesta zadal spletni izziv – milijon ogledov in ga zgradimo! – in so mu bili spletni uporabniki dorasli, se nam obeta prvi »spamusement« park na svetu.

Japonci kar ne nehajo presenečati s svojimi nenavadnimi idejami in izumi. Ko smo mislili, da smo videli že vse (nazadnje smo pisali o tem, da se namakajo v rezancih), se domislijo nečesa novega, kar po eni strani navdušuje, po drugi pa prevprašujemo njihovo duševno zdravje.

PREBERITE ŠE: Na Japonskem se namakajo v juhi z rezanci!

Prav temu oz. sproščanju naj bi bil namenjen Spamusement park, ki bo zrasel v mesto Beppu (prefektura Oita), kjer imajo številne termalne vrelce.

Šlo bo za kombinacijo SPA centra in zabaviščnega parka, torej lunaparka z vrtljaki, vlakci smrti in drugim atrakcijami, ki bodo tako ali drugače povezani s termalno vodo. Kako bo vse skupaj videti v praksi, si oglejte v priloženem posnetku. Obvezna oprema? Kopalke in brisača!


One finger selfie challenge - gol selfi z enim prstom, ki prekriva intimne dele 1 Finger Selfie Challenge: goli selfi s prstom, ki prikriva intimne dele Hčero bodite v vzpodbudo pri njenih sanjah in talentih. Tega starši nikoli ne bi smeli reči svojim hčerkam Vse bivše Leonarda Di Capria Vse bivše ženske Leonarda DiCapria kamni2 Na Japonskem imajo muzej kamnov s človeškimi obrazi · · · · ·