Spamusement park
V zraku · buzz buzz

Če ste pomislili, da bi lahko ideja o »spamusementu«, kombinaciji toplic in zabaviščnega parka, prihajala od kod drugod kot z Japonske, se niste ničesar naučili od nas. Japonska je namreč zibelka bizarnih idej in izumov. V Beppu, japonskem kraju, znanem po termalnih vrelcih, se obeta wellness center, zapakiran v zabaviščni park. Potem ko je župan mesta zadal spletni izziv – milijon ogledov in ga zgradimo! – in so mu bili spletni uporabniki dorasli, se nam obeta prvi »spamusement« park na svetu.

Japonci kar ne nehajo presenečati s svojimi nenavadnimi idejami in izumi. Ko smo mislili, da smo videli že vse (nazadnje smo pisali o tem, da se namakajo v rezancih), se domislijo nečesa novega, kar po eni strani navdušuje, po drugi pa prevprašujemo njihovo duševno zdravje.

PREBERITE ŠE: Na Japonskem se namakajo v juhi z rezanci!

Prav temu oz. sproščanju naj bi bil namenjen Spamusement park, ki bo zrasel v mesto Beppu (prefektura Oita), kjer imajo številne termalne vrelce.

Šlo bo za kombinacijo SPA centra in zabaviščnega parka, torej lunaparka z vrtljaki, vlakci smrti in drugim atrakcijami, ki bodo tako ali drugače povezani s termalno vodo. Kako bo vse skupaj videti v praksi, si oglejte v priloženem posnetku. Obvezna oprema? Kopalke in brisača!


One finger selfie challenge - gol selfi z enim prstom, ki prekriva intimne dele 1 Finger Selfie Challenge: goli selfi s prstom, ki prikriva intimne dele jonathan-borba-1562171-unsplash Dragi starši, tega svojim hčeram nikoli ne bi smeli reči Vse bivše Leonarda Di Capria Vse bivše ženske Leonarda DiCapria kamni2 Na Japonskem imajo muzej kamnov s človeškimi obrazi · · · · ·