paintings-panda-rt-3-thg-180827_hpMain_4x3_1600
V zraku · buzz buzz

Kreativne duše se skrivajo v različnih, tudi drugačnih oblikah. Ta panda bo ukradla vaše srce.

Yang Yang, mati dvojčkov, biva v dunajskem živalskem vrtu. Za ta prikupna bitja velja, da uživajo v igranju na visokih drevesih, se po njih obešajo in pogosto tudi visoko obtičijo. A ta panda je drugačna.

Naučila se je slikati z bambusovim čopičem in črnim črnilom. V zameno za ustvarjanje pa dobi korenje. Njene mojstrovine prodajajo za 560 ameriških dolarjev (preračunano 480 evrov), vsa sredstva pa bodo namenjena za fotografsko knjigo o pandah v živalskem vrtu.

Ob nakupu te abstraktne umetnosti, ki jo ustvarja najbolj puhasta umetnica, bodo kupci prejeli tudi potrdilo, ki dokazuje, da so umetnino resnično ustvarile pandine tačke.

Zvočniki iz gline: lončarska obrt in tehnologija v enem. Zvočniki iz gline: lončarska obrt in tehnologija v enem Tako je videti proizvodnja najbolj kakovostnih replik čevljev v ‘kitajskem mestu ponaredkov’. Tako je videti proizvodnja najbolj kakovostnih replik čevljev v ‘kitajskem mestu ponaredkov’ Kavo že celo življenje pripravljaš narobe. Kavo že celo življenje pripravljaš narobe Na dogodku se združijo jadralci z vsega sveta. Barkovljanka 2018: 50. obletnica največje jadralske regate · · · · ·