Strogo prepovedano: največje napake, ki jih lahko narediš na prvem zmenku
V zraku · buzz buzz

Nekaterih stvari si enostavno ne moreš privoščiti na prvem zmenku, ker so STROGO PREPOVEDANE! Zakaj?

Zmenki so lahko eden izmed najzabavnejših dogodkov, marsikdaj pa se spreobrnejo v našo najhujšo nočno moro. Vendar, kot sam/-a veš, imaš določeno mero nadzora nad uspešnostjo romantičnega večera. Torej, kaj počneš?
V nekaterih raziskavah, ki so jih opravili v Združenih državah Amerike, so samski posamezniki oblikovali seznam stvari, ki jih je na zmenkih absolutno prepovedano početi.

Največje napake, ki jih lahko narediš na prvem zmenku …

GLEDANJE V TELEFON
Najhujša izmed vseh napak je zagotovo gledanje v telefon med zmenkom. Seveda je razumljivo, da je tempo življenja tako hiter, da te lahko včasih nedosegljivost stane kariere. Vendar je to nekaj povsem drugega, kot če med zmenkom brskaš podružbenih omrežjih.

PAVZE ZA CIGARET
Čeprav ta.i.“čik pavze” nikoli niso ogrožale romantičnega življenja Jamesa Bonda, so raziskave pokazale, da večina navadnih smrtnikov ne dopušča takšnega vedenja. Problem seveda izgine, če sta oba kadilca.

NESRMANOST
Če želiš dobiti možnost za drugi zmenek, ne bodi nesramen/-na. Ne do svoje simpatije, ne do natakarjev, ne do prodajalca pokovke v kinu … DO NIKOGAR!

GOVORJENJE O BIVŠIH
Ta napaka je prava past. Na zmenkih, še posebej takšnih, na katerih se razvije intimni pogovor, te hitro zavede, da začneš simpatiji razlagati o svojih bivših partnerjih. Medtem ko je to zagotovo tematika, ki se je je treba lotiti pozneje v odnosu, pa nikakor ni primerna tema za prvi zmenek.

NASVET: Ko nimata ničesar skupnega

Slednjemu bi težko rekli napaka, je pa zagotovo eden izmed poglavitnih razlogov, zaradi katerih na prvih zmenkih pride do neprijetne tišine. Tej neprijetnosti se lahko izogniš tako, da, preden osebo povabiš na zmenek, subtilno preveriš, ali sploh imata kaj skupnega.


shutterstock_241896625 Zakaj moramo ugasniti telefon, ko gremo na letalo? new-girl-bachelor-bachelorette-1 6 stvari, ki jih s prijateljico morata narediti, preden se odpravita na fakulteto giphy (38) Koliko nadur naredite, če v službi preskočite kosilo? vesolje Najboljše fotografije vesolja 2017 · · ·