Podobnosti med študenti in upokojenci
V zraku · buzz buzz

V prvi sapi bi dejali, da si življenji študenta in upokojenca ne bi mogli biti bolj različni, toda ko stvar pogledamo malce pobliže, spoznamo, da imata pravzaprav zelo veliko skupnega. Poudarek je na besedi zelo. Ne verjamete? Prepričajte se na lastne oči!

Takole na hitro bi dejali, da si upokojenci in študenti med sabo ne bi mogli biti bolj različni. Toda če malce bolje pomislimo, pravzaprav živijo eno in isto življenje.

PREBERITE ŠE: Ko umazani avtomobili postanejo neverjetne umetnine

Losangeleški ilustrator Ian Hagginbotham je to prikazal skozi serijo ilustracij, ki prikazujejo neverjetne podobnosti med enimi in drugimi. In ne, ne druži jih zgolj to, da imajo enak popust za muzejske vstopnice.

Galerija – presenetljive podobnosti med študenti in upokojenci:

Oboji dobijo posebne popuste.Odpri galerijo
Knjige v knjižnici Avtopralnica za knjige Mačke na računalnikih in knjigah Zakaj mačke sedijo na vašeh stvareh in hodijo po vaši tipkovnici? Slavni selfiji iz zgodovine Najbolj popularni selfiji iz časov pred pametnimi telefoni in preden smo jim rekli selfiji Steklenica, ki nas bo odvrnila od prekomernega uživanja alkohola. Steklenice vina, ki na domiseln način pozivajo k odgovornemu pitju alkohola · · ·