fbpx

Pametna ura ZeTime – križanka klasične ročne in pametne ure

Pametna ura ZeTime

Če se odločate za nakup pametne ure, vam trg dandanes ponuja že kar nekaj izbire. Pametna ura ZeTime, križanka klasične ročne in pametne ure, pa je edinstven tovrstni hibrid. Marsikoga pametne ure odbijajo zaradi svojega videza, ki včasih daje vtis, da na zapestju nosimo računalnik. Pametna ura ZeTime ohranja videz klasične ročne ure, hkrati pa izkorišča najnovejšo tehnologijo.

Pametna ura ZeTime, križanka klasične ročne in pametne ure, je nova pridobitev za vse ljubitelje klasičnega videza in sodobne tehnologije. Preprost, eleganten videz, ki ga ustvarja minimalističen dizajn, dopolnjen z nerjavečim jeklom, se lepo dopolnjuje s pametnim zaslonom na dotik. Baterija ure ZeTime zdrži brez polnjenja kar do 30 dni, na preprost način pa jo lahko povežete tudi s svojim iOS ali Android telefonom.

Prva hibridna ura švedskega dizajna uporabniku meri srčni utrip, spremlja in analizira njegov vzorec spanja ter ga z izbranim zvokom opozori na prihajajoče pomembne dogodke. Poleg vsega naštetega pa je v primerjavi z drugimi pametnimi urami tudi neverjetno izčiščenega videza. Nakup je možen v klasični srebrni ali pa rahlo pozlačeni barvi. Več o pametni uri ZeTime si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

PREBERITE ŠE: GPD Pocket – žepni prenosnik, ki gre čisto zares v žep

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!