Utrip mesta · arhitektura

Umetniški studio na 20. kvadratnih metrih omogoča maksimalen izkoristek prostora. Po meri narejeno pohištvo omogoča dovolj prostora za ustvarjanje, shranjevanje delovnih pripomočkov, druženje s prijatelji ali spanje na zložljivi postelji, ki se skriva v kotu za drsnimi vrati. Nedvomno dobra arhitekturna rešitev, ki funkcionira tudi vizualno.

Izraelska arhitekta Raanan Stern in Shany Tal sta na novo preoblikovala 20 kvadratnih metrov veliko stanovanje v vsestranski umetniški delovni prostor. Prilagodljiv interier vsebuje pestro družinsko in osebno zbirko 2D kosov od leta 1940 do danes, ki so bila posebej narejena shranjevanju predmetov. Vsak posamezen kos pohištva je bil narejen po meri in razvrščen po skupini, velikosti in stilu. Vsaka posamezna celica, predal ali omara so izdelani v skladu z zahtevami, ko pa so predali odprti, se ob straneh lepo razkrije mozaik pastelnih barv.

Poleg tega so bili posamezni deli pohištva narejeni za predstavitev ali shranjevanje dela, orodij in pripomočkov. Manjše predale lahko vzamete iz večjih in jih postavite na mizo. Drsna vrata so zasnovana kot paleta in jih lahko odstanite ter uporabite kot predstavitveno tablo ali slikarsko stojalo.

Omare in ostali elementi so narejeni iz svetlega lesa breze in se lepo ujamejo s podom v enaki barvi. Svetlost prostora dodatno poudari tudi svetla barva lesa, ki daje prijeten občutek udobja. Prostor kljub majhnosti ohranja organski izgled naravnega materiala. Lastnik studia lahko prostor uporabi tudi za druženje s prijatelji ali noč prebije v studiu, saj se v kotu za drsnimi vrati skriva zložljiva postelja, ki se po potrebi izvleče in uporabi.

Oglejte si še nekaj fotografij te izjemne sobice!

Odpri galerijo
cover-bazeni-2 25 najbolj izjemnih bazenov na svetu Presenetljiv dizajn modernih stopnišč Še kamin in veliko prostora. Hiša na kolesih Kotičkov za "viharjenje možganov" je kar nekaj. Foto: Barbarian Group. Supermiza za 125 zaposlenih · · ·