19
V zraku · trend

Beograd je dobil prvo konceptualno trgovino »Supermarket concept store« leta 2008. Od takrat je minilo pet let v tem času pa so uspeli na srbskem trgu uspešno spromovirali koncept »dizajn je način življenja«.

S trgovino, restavracijo, mini spa-jem, umetniško galerijo in dogodki, ki so združevali ljudi na enem mestu, so bistveno popestrili mestno dogajanje. Sedaj, po uspešnih 5 letih delovanja, generalno idejo mešanja dizajna, mode, umetnosti, založništva, glasbe in gastronomije, selijo na nemški trg, v Berlin.

Naseljeni v prvi Berlinski konceptualni veleblagovnici, Bikini Berlin Showroom, s čudovitim razgledom na živalski vrt, se raztezajo na 800 kvadratnih metrih ter 200 kvadratnih metrih, namenjenih kulinaričnih podvigom, predvsem sedaj poleti pa bo oživelo tudi dogajanje na 100 kvadratnih metrih veliki terasi. Med policami najdete blagovne znamke Balmain, Brown, KPM, Muuto, Norman Copenhagen, llot lllov in mnoge druge. Vsekakor obvezen postanek, če vas pot zanese v Berlin.

Več o dogajanju na otvoritvi in koncept trgovine si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
Foto: Tagmi Z “DIY” priborom Tagmi postane kustomiziranje kolesa prava zabava diners Izjemna priložnost samo za bralce City Magazina: Kako najugodneje do nove Diners Club Style kartice new David Beckham in H&M sta v Londonu proslavila lansiranje nove kolekcije kopalk cover Nove linije očal Ray Ban · ·