fbpx

Supermarket concept store v Berlinu

Beograd je dobil prvo konceptualno trgovino »Supermarket concept store« leta 2008. Od takrat je minilo pet let v tem času pa so uspeli na srbskem trgu uspešno spromovirali koncept »dizajn je način življenja«.

S trgovino, restavracijo, mini spa-jem, umetniško galerijo in dogodki, ki so združevali ljudi na enem mestu, so bistveno popestrili mestno dogajanje. Sedaj, po uspešnih 5 letih delovanja, generalno idejo mešanja dizajna, mode, umetnosti, založništva, glasbe in gastronomije, selijo na nemški trg, v Berlin.

Supermarket concept store
Supermarket concept store

Naseljeni v prvi Berlinski konceptualni veleblagovnici, Bikini Berlin Showroom, s čudovitim razgledom na živalski vrt, se raztezajo na 800 kvadratnih metrih ter 200 kvadratnih metrih, namenjenih kulinaričnih podvigom, predvsem sedaj poleti pa bo oživelo tudi dogajanje na 100 kvadratnih metrih veliki terasi. Med policami najdete blagovne znamke Balmain, Brown, KPM, Muuto, Norman Copenhagen, llot lllov in mnoge druge. Vsekakor obvezen postanek, če vas pot zanese v Berlin.

Več o dogajanju na otvoritvi in koncept trgovine si oglejte v galeriji

Dodatne Informacije

www.supermarket.rs

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.