Ročna ura Swiss Alp
Utrip mesta · moda

Znamka H. Moser & Cie je s prestižno ročno uro Swiss Alp storila ravno nasprotno od trenutnega trenda pri ponudnikih ročnih ur. Namesto, da bi (po)ustvarili klasično ročno uro in ji vgradili digitalno srce, so storili ravno obratno. Ročno uro Swiss Alp so namreč navdihnili sodobni dizajni pametnih ur (tako zelo, da jih verjetno čaka tožba Appla), a gre za povsem mehansko ročno uro.

Swiss Alp je mehanska ročna ura znamke H. Moser & Cie, ki so jo navdihnili dizajni pametnih ur. Uro poganja švicarski mehanizem, ponaša pa se tudi s 100-urno energijsko rezervo. V nasprotju s pametnimi urami je ustvarjena, da preživi več generacij, vmes pa je ni treba nadgrajevati, saj je njena osnovna naloga kazanje točnega časa.

PREBERITE ŠE: Movado Bold Motion – pametna ura, preoblečena v klasično uro

Swiss Alp s ceno 23 tisoč evrov prekaša celo najdražjo pametno uro Apple Watch (cca. 18 tisoč evrov). In ko smo ravno pri Apple Watch. Ali še kdo med njima opazi neverjetno podobnost? Swiss Alp se namreč zdi kot njen mehanski dvojček.

Ročna ura Swiss AlpOdpri galerijo
Pametne superge Digitsole Smartshoe CES 2016: futuristične superge, ki jih upravljamo s pametnim telefonom Vsestranska oblačila Anywhere Anywhere: vsestranska plašč in jakna, ustvarjena za popotnike 20:16 MoonWalker so superge, ki ustvarjajo občutek breztežnosti. 20:16 MoonWalker: superge, ki dajejo občutek hoje po Luni ODO - kavbojke, ki ne potrebujejo pranja ODO: Kavbojke, ki jih ni treba prati in nikoli ne smrdijo ·