beli penthouse
Utrip mesta · arhitektura · V zraku · dizajn

Beli penthouse, kot so ga imenovali pri ekipi za arhitekturo in dizajn Capital Construction, je stilsko dovršeno zasebno stanovanje v Kijevu. In brez dvoma si upamo trditi, da gre za mokre sanje vsakega minimalista, ki ljubi eleganco in luksuz!

Arhitekti in notranji oblikovalci pri Capital Construction so celoten prostor opremili z belimi barvami in poskrbeli za čist interier. To stanovanje je sicer del večjega projekta, in sicer opremljanja in izgradnje celotnega apartmajskega kompleksa Obolon Residences, ki so ga dokončali letos.

Splošni koncept ekipe je bil zagotoviti maksimalno odprt in čist interier. Stanovanje je sestavljeno iz dveh nivojev, na vrhu pa je še bivalna terasa. V prvem nadstropju so spalni prostori: glavna spalnica in otroška soba, ločeni s pametnim stekleno pregrado, in hodnik. V drugem nadstropju je prostor za druženje in zbiranje, s kaminom, ki daje topel in prijeten kontrast sicer strogi belini. V tem nadstropju je tudi kuhinja, ki je za dodatno udobje opremljena z dvigalom za hrano. Na terasi je bivalni prostor z bazenom, savno in kuhinjo z žarom!

Galerija: Beli penthouse

Beli penthouseOdpri galerijo
20200417-The18-Image-Biggest-Football-Stadium copy To bo največji nogometni stadion na svetu, stal bo na Kitajskem! Hiša Stealth Hiša Stealth: radikalno bivališče za bondovskega zlobca arquitecto1 Moderna hiša Benahavís v Malagi odlično izkorišča svoj teren garaza Garaža, spremenjena v elegantno stanovanje, je oaza za ljubitelje sodobne arhitekture · ·