Ta eleganten monokromatski penthouse v Ukrajini so mokre sanje vsakega minimalista!

Zadnjič posodobljeno: :

Beli penthouse, kot so ga imenovali pri ekipi za arhitekturo in dizajn Capital Construction, je stilsko dovršeno zasebno stanovanje v Kijevu. In brez dvoma si upamo trditi, da gre za mokre sanje vsakega minimalista, ki ljubi eleganco in luksuz!

Arhitekti in notranji oblikovalci pri Capital Construction so celoten prostor opremili z belimi barvami in poskrbeli za čist interier. To stanovanje je sicer del večjega projekta, in sicer opremljanja in izgradnje celotnega apartmajskega kompleksa Obolon Residences, ki so ga dokončali letos.

Beli penthouse
Beli penthouse

Splošni koncept ekipe je bil zagotoviti maksimalno odprt in čist interier. Stanovanje je sestavljeno iz dveh nivojev, na vrhu pa je še bivalna terasa. V prvem nadstropju so spalni prostori: glavna spalnica in otroška soba, ločeni s pametnim stekleno pregrado, in hodnik. V drugem nadstropju je prostor za druženje in zbiranje, s kaminom, ki daje topel in prijeten kontrast sicer strogi belini. V tem nadstropju je tudi kuhinja, ki je za dodatno udobje opremljena z dvigalom za hrano. Na terasi je bivalni prostor z bazenom, savno in kuhinjo z žarom!

Terasa z bazenom
Terasa z bazenom

Galerija: Beli penthouse

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepše božične dekoracije 2020: za božično drevo, za dom, za mizo