Ta nenavadna sestavina naj bi izboljšala tvoj spanec.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Spanec je najbolj sveta stvar, ki bi jo morali spoštovati tudi vaši najbližji oziroma oseba, s katero spite v postelji. Le zadostna količina spanja vam bo omogočila, da vstopite v nov dan tako, kot bi bilo treba. Če tega ne morete doseči, si pomagajte s to nenavadno stvarjo, ki naj bi delala čudeže.

Mnogi ljudje se premetavajo ure in ure po postelji, ker ne morejo zaspati. Ne gre za to, da njihova glava ne more zaspati, ampak jih mučijo nemirne noge. Brcajo, krčijo se in imajo hude bolečine ‒ vse to verjetno vpliva na kakovost njhovega spanca.

Verjetno ste že slišali, da obstajajo števila domača zdravila za marsikatero stvar. Preden zavijete z očmi, dajte priložnost milu, za katerega številni strokovnjaki trdijo, da dela čudeže.

Celo doktor Oz je v svoji oddaji poročal o tem, da postavite kos mila pod rjuho in tako zaspite. Po njegovem mnenju je najbolje, da uporabite sivko, ker naj bi ta sproščala in lajšala simptome. Strokovnjaki nadaljujejo, da sivka nima zgolj pozitivnega vpliva zaradi vonja, temveč naj bi milo oddajalo tudi kemični magnezij, ki naj bi pomagal pri lajšanju krčev.

Znanstvenih dokazov, da milo pomaga, ni, a doktor Jim Sears iz oddaje The Doctors je izvedel anketo na svojem računu na Twitterju, ki je pokazala, da je 42 % ljudi milo pomagalo. Verjetno je vredno poskusiti!

 

legally-blonde-breakup-scene-1544125961 Kako zmanjšati željo po sladkorju? Ta odštekan trend narekuje, da si olepšamo pazduhe v barvah samoroga. V trendu so pazduhe v barvah samoroga shutterstock_220588534 Mečemo denar stran: 5+ kozmetičnih izdelkov, ki jih resnično NE RABIMO Znanost razkriva, zakaj vam ni potrebno telovaditi ure na teden, da bi se počutili bolje Zakaj nam ni potrebno telovaditi več ur na teden, da bi se počutili in izgledali bolje? ·