Pokemon Go norijo so izkoristili tudi posamezniki.
V zraku · buzz buzz

Mobilna igra Pokemon GO je postala svetovni fenomen. Zdi se, da danes cel svet s svojimi pametnimi telefoni lovi Pokemone. Aplikacija je neverjetno popularna in Nintendo si z njo mane roke. A ni edini. Val popularnosti Pokemon GO so zajahala tudi številna druga podjetja, ki so zavohala priložnost za zaslužek, na valu Pokemon GO pa jadrajo tudi številni podjetni posamezniki, ki služijo na račun norije Pokemon GO na zelo domiseln način.

Mobilna igra Pokemon GO je ne le glava tema pogovorov zadnjih dveh tednov, ampak se zdi, da je začela narekovati naša življenja, saj smo ljudje prvič zares občutili, kaj pomeni mešanje resničnega in digitalnega.

PREBERITE ŠE: Mobilna igra Pokemon GO je zdaj na voljo tudi v Sloveniji!

In medtem ko si Nintendo z igro Pokemon GO mane roke in si jih bodo kmalu začela tudi številna druga podjetja (v manj kot štirinajstih dneh so se na trgu pojavili številni ”nepogrešljivi” namenski dodatki za Pokemon GO, vanjo pa se prebijajo tudi oglaševalci), pa tudi posamezniki ne sedijo križem rok, saj so v noriji Pokemon GO prepoznali priložnost za dodaten zaslužek. Kako iz trenerjev Pokemonov izvabljajo denar, si lahko ogledate v nadaljevanju.

Tako na domiseln način podjetni posamezniki služijo na račun norije Pokemon GO:

S svojim starim telefonom jih boste težko ujeli ...Odpri galerijo
Slovenci ne znajo dobro angleško. Sladko maščevanje ZDA Sloveniji – Slovenci si lomijo jezik ob angleščini Kdaj zares postanemo odrasli? Kako vemo, kdaj smo ZARES postali odrasli? Ljudje, ki s tehnologijo ravnajo kot da je zadnja smet! Ljudje, ki s tehnologijo ravnajo kot svinja z mehom! Baldwin Street - najbolj strma ulica na svetu Baldwin Street je najbolj strma ulica na svetu in prava turistična atrakcija · · · ·