Tako so videti pod mikroskopom stvari, ki jih vsakodnevno uporabljamo.
V zraku · buzz buzz

Izum mikroskopa je nepojmljivega pomena za človeško vrsto. Omogočil nam je vpogled v stari, ki jih s prostim očesom nikoli ne bi mogli videti. Da ne govorimo o njegovem doprinosu v znanosti. Če se s to napravo malo poigramo, dobimo odgovore na vprašanja, kako so stvari, ki jih vsak dan uporabljamo, videti s čisto drugačnega zornega kota. Zelo povečano!

Verjetno ste razmišljali, kako žuželke vidijo ljudi? Kako so določene stvari, ki jih vidimo s prostim očesom, videti z neke druge perspektive?

Ker marsičesa ne moremo videti na lastne oči, uporabljamo pomagala, kot je mikroskop. In takrat nastanejo nore oblike! Ob pogledu na fotografije v galeriji slik verjetno ne boste takoj ugotovili, kaj ti predmeti pod mikroskopom predstavljajo. Poigrajte se in ugibajte, preden poiščete odgovor!

Galerija slik – Vsakodnevne stvari pod mikroskopom

Gramofonska ploščaOdpri galerijo

10 'nespornih' stvari, ki vas lahko v tuji državi spravijo v resne težave. Pazi, kaj počneš: takšno vedenje te lahko v tujini spravi v resne težave Superjunakom ne bi bilo lahko, če bi imeli otroke, in te ilustracije to dokazujejo Kaj bi se zgodilo, če bi imeli superjunaki otroke? breath-brushing-care-40798 Način, kako iz tube iztisnete zobno pasto, pove marsikaj o vaši osebnosti 3626ccd9-4d70-4096-aa4c-63c798c7b715 Briljanten božični oglas, ki je stal dobrih 50 evrov, nas opominja na to, kaj je resnično pomembno · · ·