shutterstock_373281637
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Aplikacije so novodobni pašniki, gozdovi in igrišča. Brez njih si (posebno mladi) življenj ne moremo več predstavljati. Samo poglejte, kako je videti avtobusna postaja, polna čakajočih ljudi. Vsi strmimo v tla. Pa ne strmimo zares v tla. Aplikacije nas zabavajo, nam krajšajo čas.

Organizacija comScore je opravila raziskavo za mlade med 18–34 let tega, katere so tiste mobilne aplikacije, ki jim največ pomenijo oz. brez katerih bi težko shajali. Pri tem je treba upoštevati dejstvo, da gre za najstnike iz ZDA. Tudi zato rezultati v Sloveniji ne bi bilo enaki. Raziskava je potekala tako, da so anketirani morali napisati seznam treh njim najpomembnejših aplikacij, nato pa so jih pri comScore razvrstili od mesta 1 do 10. Najbrž vas zanima, katere so? V galeriji vam bomo razkrili najpopularnejše aplikacije. Pri tem vas bo najpopularnejša po vsej verjetnosti zelo presenetila.

Galerija – Katere aplikacije imajo milenijci najraje?

10. mesto: InstagramOdpri galerijo

1000x500 Neverjetno! Katera je mama in katera je hči? 84540266 Najbolj bizarne krste na svetu Najboljše šolske potrebščine 2017 Najboljše šolske potrebščine 2017