Tega si želi vsak moški v razmerju: 4 partnerjeve čustvene potrebe, na katere pogosto pozabljaš
V zraku · odnosi

Obstajajo številne potrebe, ki jih imajo moški, a nanje ženske pozabljajo, kar v večini primerov vodi do nesporazumov tudi med pari, ki so že dolgo v razmerju. Česa si v resnici želi vsak moški v razmerju?

Ko je govora o čustvenih potrebah v razmerju, se te razlikujejo med moškimi in ženskami. In četudi je težko posploševati in vse moške metati v isti koš, obstajajo nekatere čustvene potrebe in malenkosti, ki jih večina moških pričakuje od svojih partnerk, a ženske nanje pogosto pozabljajo.

Ravno zaradi tovrstnih malenkosti se med pari, tudi tistimi, ki so v razmerju že dolgo časa, zaneti razprava, ki jo morajo obvezno rešiti. S POGOVOROM!
Če želiš ob sebi imeti srečnega in zadovoljnega moškega, bi morala biti pozorna na njegove potrebe, ki pač znova dokazujejo, da so ženske z Venere, moški pa z Marsa!

4 partnerjeve čustvene potrebe, na katere pogosto pozabljaš:

1. Zagotovi mu prostor in zasebnost.

Od svojih prijateljic si verjetno slišala, da njihov partner želi prostor zase. In pred očmi imaš dokaz, da se to ne dogaja zgolj tebi, temveč skoraj vsaki ženski. Tako kot ti potrebuješ svoj prostor, ga tudi tvoj partner. Vsak potrebuje čas, ko se bo posvetil sebi, svojim potrebam in željam.
Ni potrebe po tem, da bi dušila drug drugega s svojo vseskozno prisotnostjo, saj je ločenost lahko izjmeno zdrava. To je trenutek, ko lahko razmislita o sebi, vajinem razmerju in se ugotovita, koliko imata zares rada drug drugega.

2. Prevzemi pobudo tudi ti.

Če že nekaj časa hodita, je povsem nesmiselno, da čakaš nanj, da v vsaki situaciji naredi prvi korak. Poznata drug drugega, kar pomeni, da ni razloga, da ne bi tudi ti kdaj prevzela pobude in pokazala, da tvoj partner ni sam v razmerju, temveč je tudi tebi mar.

3. Pokaži, da ceniš njegov trud.

Obstaja zabloda, da se moški ne želijo truditi za razmerje in naj naj bi se vedli, kot da jim ni mar. To seveda ni res! Če te partner ima resnično rad, bo naredil vse, da bosta izboljšala vajin odnos. In užival bo v tem, da pokažeš hvaležnost za njegovo vnemo.
Izhajaj iz sebe in svojih občutkov – tudi ti nisi imuna na zahvalnost, zato svojega moškega tu in tam preseneti z nasmeškom, strastnim poljubom in mu reci, da se mu zahvaljuješ, ker je ob tebi.

4. Ne spreminjaj ga.

On je bil tvoja izbira, ki je takšna, kakršna pač je. Če si ga vzljubila takšnega, kot je, z vsemi vrlinami in pomanjkljivostmi, ni potrebe po tem, da bi ga spreminjala, ker to pomeni, da želiš ob sebi DRUGO OSEBO.
Takšno razmišljanje lahko resnično prizadene čustva tvojega partnerja.

5. Spoštuj se. Imej se rada.

Moški se veliko bolje odzovejo na ženske, ki spoštujejo sebe in se imajo rade. Ker mu na takšen način pokažeš, kakšen tretma si zaslužiš … in se bo do tebe tako tudi vedel. Če mu pokažeš, da imaš samospoštovanje in skrbiš zase, ga boš naučila, kakšne standarde imaš in kako želiš, da s teboj ravna.

shutterstock_518499061 Odkrili so leta, ko najbolj uživaš v seksu. Preveri, ali si blizu … Odnos, ki te uničuje: tako veš, da si v NAPAČNEM razmerju Odnos, ki te uničuje: tako veš, da si v NAPAČNEM razmerju 60A43901 Močna ženska, ki se spoštuje, ne bo NIKOLI s takšnim moškim Prepoznaj MOČNO ljubezen: 8 jasnih znakov, da si v razmerju z DOBRIM človekom Prepoznaj MOČNO ljubezen: 8 jasnih znakov, da si v razmerju z DOBRIM človekom