60A43901
V zraku · odnosi

Močne ženske ne iščejo partnerja, ki je ljubosumen in brez ambicij. Močne ženske potrebujejo moškega, ki je ponosen nanje in ga ni strah priznati svojih napak.

Vsaka ženska ima določen tip moškega, s katerim bi gradila svojo ljubezensko pravljico – in tako nekatere iščejo partnerja, ki bo skrbel zanje, druge pa si želijo moči v razmerju.
Če sodiš med t.i. močne ženske, potem zagotovo imaš določene ZAHTEVE, ki morajo biti izpolnjene, preden se popolnoma prepustiš toku ljubezni.

Močna ženska, ki se spoštuje, ne bo NIKOLI s takšnim moškim…

MOŠKIM, KI NE SODELUJE V ODNOSU.
Če si močna ženska, ki ve, kaj hoče doseči v življenju, zagotovo imaš svoja pričakovanja glede razmerja. Popolnega partnerja ne boš našla (tudi ti nisi popolna), vendar prav je, da iščeš moškega, ki sodeluje v odnosu. Moškega, ki tvori polovico. Polovico, ki skupaj s teboj postane celota!

  • Močna ženska ve, da izgublja čas s takšnim moškim, zato se mu bo izogibala v širokem loku, ker ji bo prinesel le trpljenje, žal, ne sreče.

MOŠKIM, KI JE LJUBOSUMEN.
O tem, ali je ljubosumje zdravo ali ne, so pisali številni znanstveniki. Z gotovostjo lahko trdimo, da je v mejah, ki ne škodujejo vajinemu razmerju, ljubosumje sprejemljivo, vendar posesivnost, ki pelje v psihično nasilje, ni opravičljivo.

  • Močne ženske se borijo, da bi dosegle svoje cilje, zato so vsakodnevno v interakciji z ženskami in moškimi. Če opazi, da to njenemu moškemu ne ustreza in je bolestno ljubosumen, bo svojo pot nadaljevala sama, ker ve, da ne potrebuje nekoga, ki ji nenehno reže krila.

MOŠKIM, KI JE NEODLOČEN.
Ženske so gonilo sprememb. To so dokazale tudi na področju ljubezni. Če opazujete svoje razmerje ali razmerja prijateljev, sorodnikov …, boš ugotovila, da je v večini razmerij ženska tista, ki prevzame pobudo za marsikatero stvar in je večina projektov del njene pobude.

  • Ker močna ženska, ve, kaj hoče, jo bo sčasoma partnerjeva neodločnost začela motiti do te mere, da bo zaključila romantično zvezo. Kljub čustvom bo težko ostala z nekom, ki nima ciljev in “bremza” njuno razmerje. 
Prepoznaj MOČNO ljubezen: 8 jasnih znakov, da si v razmerju z DOBRIM človekom Prepoznaj MOČNO ljubezen: 8 jasnih znakov, da si v razmerju z DOBRIM človekom Takšnega človeka ne potrebuješ: znaki, da ima tvoj partner NEGATIVEN vpliv nate Takšnega človeka ne potrebuješ: znaki, da ima tvoj partner NEGATIVEN vpliv nate shutterstock_1164163072 21 malenkosti, ki kažejo da ste najboljša mama na svetu: ko otroci odrastejo, bodo hvaležni! Ljubezen, polna trpljenja: nezmotljivi znaki, da tvoj partner POGREŠA bivšo Ljubezen, polna trpljenja: nezmotljivi znaki, da tvoj partner POGREŠA bivšo