Tesla Model S Shooting brake
Utrip mesta · mobilno

V kolikor je vaša osebna preferenca karavanska oblika avtomobila, boste navdušeni nad Teslo Model S Shooting Brake, saj predstavlja vse tisto, kar so si od nekdaj želeli v prihodnost zazrti družinski očetje. Fantastično lep, električen, velik družinski karavan. Popolnoma na dušo pisan novemu tipu pripadnika družbe, “eko metroseksualcu”.

“Eko metroseksualec” se zaveda položaja družbe in v odgovorno ravnanje do okolja vplete celotno družino in svoje zanamce. S tem vpliva na pogled, kako bodo ljudje ob njem, za njim, dojemali tokove sprememb v družbi. Je seveda eko, zato mora biti njegov avtomobil električen. Takšen “eko metroseksualec” je “early adopter”, znanilec sprememb, in Tesla Model S Shooting Brake bi bil tisti avtomobil, ki bi ga med električnimi vozili nedvomno izbral. Namreč razni “polterenci” in enoprostorci niso avtomobili za “eko metroseksualce”, običajna Tesla Model S pa je na nek način popolnoma neizrazita. Tudi zato bi njegov pogled obvisel na zadku tega, na žalost vseh, izjemnega koncepta.

Če torej sanjaš iste sanje kot naš “eko metroseksualec”, je prav ta izpeljanka Tesle Modela S po vsej verjetnosti edina priložnost, da boš kdaj imel karavanski model tega avtomobila. Gre namreč za ročno izdelano predelavo, ki jo je izvedel nizozemski predelovalec avtomobilov RemetzCar. Izbrana britansko zelena barva se mu izjemno poda, zgodba pa se nadaljuje tudi v notranjosti, ki jo krasijo zeleni šivi usnja.

Na števcu je 37.000 milj, izklicna cena pa ni majhna. Znaša namreč 185.555 evrov brez upoštevajočega davka na dodano vrednost.

Galerija slik: Tesla Model S Shooting brake

Tesla Model S Shooting brakeOdpri galerijo
U-Boat Worx Nemo U-Boat Worx Nemo: mini podmornica za osebno rabo desert+race Formula 1 za leteče avtomobile: Airspeeder, prva serija dirk električnih letečih avtomobilov na svetu, prihaja še letos! Klassen x Dynamiq GTM 90 Klassen x Dynamiq GTM 90: elegantna jahta, ki te popelje naravnost v poletje 92566005_1070421696658758_934507505478795264_o1 Zooz Urban Ultralight: Lotus med električnimi kolesi · · · ·