The Skarp - brivnik za 21. stoletje
Utrip mesta · zdravje & lepota

The Skarp je prvi laserski brivnik na svetu, ki vam omogoča, da se poslovite od ureznin, razdražene kože, okužb, srbenja in boleče depilacije. Če bi se Darth Vader kdaj bril, bi uporabljal ta brivnik prihodnosti, ki na Kickstarterju podira rekorde, saj je zbral že več kot milijon ameriških dolarjev. Želeli ga boste tudi v svoji kopalnici.

The Skarp je prvi laserski brivnik na svetu ter prihodnost ženskega in moškega britja. Na prvi pogled se zdi kot običajen brivnik, a tu se vse podobnosti tudi končajo.

PREBERITE ŠE: 12 stvari, ki jih moški in ženske počnemo drugače

Pri britju uporabljamo enako tehnologijo že praktično pet tisoč let, zato so se pri Skarp Technologies odločili, da jo prilagodijo 21. stoletju. Za to je bil potreben drastičen ukrep. Novodobni brivnik je odvrgel rezila, poganja pa ga majhen laser, ki reže dlačice izjemno blizu kože. Prednosti takšnega britja je neskončno. Nobenega razdraženja kože, srbenja, tveganja izpuščajev, odrgnin, ureznin in okužb, nič zatikanja, nobenega depiliranja, bolečega voskanja, nobene drage menjave rezil in praktično nobene porabe vode. Zadnja dva podatka sta Švedoma, ki stojita za brivnikom, še posebej pomembna, saj je vsako leto samo v ZDA zavrženih več kot dve milijardi rezil in mrežic. Da ne omenimo, da so izjemno nevarne, ko enkrat končajo pomešane med odpadki.

Okolju in uporabniku prijazni brivnik, izdelan iz aluminija družine 6061 The Skarp, lahko na Kickstarterju naročite za (preračunanih) 140 evrov.


Gladba stopala Trda koža na stopalih?! Poceni trik iz kuhinje za popolnoma gladka stopala! Kako varno odstraniti klopa? Kako varno odstraniti klopa? Linija Lumber Craft Lumber Craft – slovenski izdelki za osebno nego samo za prave moške! PicMonkey Collage Ryan Krasney: dekle, ki si je za svoje slikarsko platno izbralo ustnice · ·