The Skarp: ta prvi laserski brivnik na svetu je prihodnost ženskega in moškega britja

The Skarp - brivnik za 21. stoletje

The Skarp je prvi laserski brivnik na svetu, ki vam omogoča, da se poslovite od ureznin, razdražene kože, okužb, srbenja in boleče depilacije. Če bi se Darth Vader kdaj bril, bi uporabljal ta brivnik prihodnosti, ki na Kickstarterju podira rekorde, saj je zbral že več kot milijon ameriških dolarjev. Želeli ga boste tudi v svoji kopalnici.

The Skarp je prvi laserski brivnik na svetu ter prihodnost ženskega in moškega britja. Na prvi pogled se zdi kot običajen brivnik, a tu se vse podobnosti tudi končajo.

PREBERITE ŠE: 12 stvari, ki jih moški in ženske počnemo drugače

The Skarp je brivnik za 21. stoletje.
The Skarp je brivnik za 21. stoletje.

Pri britju uporabljamo enako tehnologijo že praktično pet tisoč let, zato so se pri Skarp Technologies odločili, da jo prilagodijo 21. stoletju. Za to je bil potreben drastičen ukrep. Novodobni brivnik je odvrgel rezila, poganja pa ga majhen laser, ki reže dlačice izjemno blizu kože. Prednosti takšnega britja je neskončno. Nobenega razdraženja kože, srbenja, tveganja izpuščajev, odrgnin, ureznin in okužb, nič zatikanja, nobenega depiliranja, bolečega voskanja, nobene drage menjave rezil in praktično nobene porabe vode. Zadnja dva podatka sta Švedoma, ki stojita za brivnikom, še posebej pomembna, saj je vsako leto samo v ZDA zavrženih več kot dve milijardi rezil in mrežic. Da ne omenimo, da so izjemno nevarne, ko enkrat končajo pomešane med odpadki.
https://youtu.be/xZk_Nw4M_Vk
Okolju in uporabniku prijazni brivnik, izdelan iz aluminija družine 6061 The Skarp, lahko na Kickstarterju naročite za (preračunanih) 140 evrov.

Očeta brivnika Morgan Gustavsson in Paul Binun.
Očeta brivnika Morgan Gustavsson in Paul Binun

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
7 + znakov inteligence, ki kažejo nato, da si nadpovprečen!