christopher-campbell-XrTIFBsZxaY-unsplash
V zraku · odnosi

Ne išči napak in ne išči popolnosti.

Včasih se zmenki ne izidejo tako popolno, kakor bi si želeli. Še posebno če v drugih iščemo napake in nam misli govorijo: “Vse si pokvaril.”

Tukaj je 9 napak, ki jih naredimo na zmenkih. Ne, ne delaš jih samo ti, vsi smo že kdaj naredili katero izmed njih.

Analiziraš vsako sporočilo

Nekateri nimajo telefona vedno ob sebi. Nekateri ne pišejo sporočil tako pogosto kakor ti. Nekateri ne marajo pisati. Nekateri ne razmišljajo, kaj pišejo, želijo le ustrezne informacije. Ne analiziraj in ne obračaj vsake napisane besede.

Pretiravaš in ustvarjaš težave, kjer jih ni

Tudi tedaj, ko je vse v redu, najdeš problem. Resda ko to spoznaš, se smeješ sam sebi, kako si lahko bil tako neumen … Ampak napaka je že storjena.

Ne predaš se v celoti

Tako se bojiš, da bi bil prizadet, da nisi prepričan, če bi se sploh podal v razmerje. Si z njim/njo in nisi z njim/njo. Ne odločiš se. Drugi osebi ne zaupaš, potiskaš jo stran od sebe. In šele ko odide, spoznaš, da tega pravzaprav nisi hotel/-a.

Izgineš, namesto da bi razložil/-a

Ne rešuješ problemov in ovir, raje molčiš in prekineš stike.

Ne odpuščaš si

Naredil si napako in si tega nikakor ne odpustiš. Ne glede na to, da so ti drugi odpustili, zaradi svoje napake nočeš nadaljevati razmerja.

Imaš previsoka pričakovanja

V drugih iščeš tisto, kar niso. Prehitevaš dogodke.

Slišiš samo tisto, kar želiš slišati …

… in ignoriraš drugo. Potem pa se čudiš, ko se zveza konča.

Preverjaš ga na družbenih omrežjih

Ali je s kom drugim, je koga všečkal/-a … Obremenjuješ se po nepotrebnem.

Želiš nekoga, ki ne deli istih občutkov

Ničesar ne moreš storiti, da bi nekdo čutil isto kakor ti. Ljudi ne moreš prisiliti, da bi te imeli radi. Vztrajaš v odnosu, čeprav je enostranski.

V vseh napakah najdi lekcijo in se nekaj nauči. Ne, ne obupaj, vsi zmenki, vsa razmerja imajo vzpone in padce. Verjemi, ko boš našel/-la pravo osebo, bodo vse napake rešljive.


davids-kokainis-1CAVVbhIfog-unsplash 10 resnic o ljubezni: s tem se preprosto moraš strinjati! milan-popovic-FHvpa4-Fpu8-unsplash (2) ZATO boš ostala sama: s tem boš stoodstotno odgnala partnerja! robert-piosik-m2q0VvAwLFA-unsplash Razmerje z žensko s toplim srcem, ki preveč razmišlja, bo težko, a vredno vsake sekunde! shutterstock_101311558 Samo ena je prva ljubezen: 10+ zlatih stvari, ki te jih je naučila · · ·