Skladišče, ki je spremenjeno v dom.
V zraku · buzz buzz

Industrijsko skladišče, ki ga vidite na zgornji fotografiji, dokazuje, da knjige ne smete soditi po platnicah. Na prvi pogled je videti obupno, razpadajoče in ‘temačno’, a notranjost dokazuje, da je to verjetno, kot so ga že poimenovali, ‘najbolj kul dom v Brisbanu’.

Nedavno je bilo industrijsko skladišče v Brisbanu prodano za neverjetnih 1,23 milijona dolarjev. Ob pogledu na to razpadajočo stavbo se verjetno lahko vprašate, kdo je sploh bil pripravljen odšteti toliko denarja za takšen prostor. A znova se je izkazalo, da je notranjost tisto, kar šteje, saj so prostori tega skladišča spremenjeni v luksuzen dom, katerega posebno izbrani kosi odražajo alternativno in posebno vzdušje.

Skladišče je bilo zgrajeno leta 1950 in je navzven videti kot katerakoli navadno pročelje, ko pa vstopite, zagledate dom, v katerem so prostori, ki imajo vse, kar bi si lahko želeli. Verjetno najbolj hud del v skladišču je dvorišče in odprto nadstropje, s katerega lahko opazujete nebo.

V galeriji slik lahko vidite, da je dejansko notranja lepota najbolj pomembna.

Galerija slik – Skladišče, ki je spremenjeno v dom

Skladišče, ki je spremenjeno v dom.Odpri galerijo

Znanost pravi, da nasmeh razkrije več, kot si mislimo Znanost pravi, da nasmeh razkrije več, kot si mislimo Pokopališče iz leta 1800, ki se nahaja v kleti. Nenavadne stvari, ki so jih stanovalci našli v svojih stanovanjih shutterstock_730634437 Kaj morate objavljati na družbenih omrežjih, da boste povečali možnosti za zaposlitev? Kakeibo: brez posebnega truda in odpovedovanja privarčuj mesečno več sto evrov Kakeibo: brez posebnega truda in odpovedovanja vsak mesec privarčuj več sto evrov · · · · · · ·