To so skrivnosti, ki jih moški odkrije le ženski, ki jo ima zelo, zelo rad
V zraku · odnosi

Ženske mislijo, da se morajo posluževati zapletenih taktik, da bi ugotovile, ali jih moški ima rad. Človek, ki močno ljubi žensko, bo to sam razkril. Ja,tudi moški imajo številne skrivnosti.

Pravilo pravi, da moški imajo nekaj več težav z izražanjem čustev. Če si v razmerju, potem gotovo veš, da tvoj partner včasih ne želi govoriti o določenih stvareh, a ker smo ženske radovedne, se mu verjetno tudi ti obesiš za vrat, dokler ne pove vsega, kar mu leži na duši.

S tem sicer ni nič narobe, a bilo bi dobro, da se naučiš spoštovati partnerjevo zasebnost, ker je, verjemi, njegova tišina LEPA. Moški ti ne bo povedal določenih stvari, dokler pri sebi ne razčisti, da so njegova čustva do tebe dovolj močna in se je močno navezal nate.

Ljubezen je zapleteno čustvo, zato včasih potrebuješ “podporo in vodilo”, ki te bodo usmerila na pravo pot – predvsem v tem smislu, da zaupaš svojim občutkom, partnerju in usodi. Ko bo moški pripravljen, ti bo zaupal skrivnosti, ki bodo dokazale, da te ima zelo, zelo rad. In takrat ga boš začela še močneje ljubiti.

Skrivnosti, ki jih moški odkrije le ženski, ki jo ima zelo, zelo rad

Strah ga je, da te bo izgubil.

Noben moški na želi v očeh ženske biti slabič, temveč junak, ki se ničesar ne boji. Res je, da se moški med seboj razlikujejo, vendar ti evolucijsko veljajo za močnejši spol in v določenem odstotku ta zakon narave velja tudi danes. Vendar! Ko se moški močno naveže in so njegova čustva pristna, ti bo počasi začel odkrivati tudi svojo ranljivo stran. Začel bo kazati svoje slabosti. Svoj strah, da bi te izgubil. On verjetno o tem ne govori neposredno, vendar s svojimi dejanji kaže, da se boji, da bi ostal brez tebe.

Potreba po čustveni podpori.

Evolucija pravi, da so ženske čustvene, moški racionalni – in na začetku razmerja bo to kar džalo. V večini primerov žensje ljubijo brezpogojnoi na začetku razmerja, a moški na situacijo gledajo nekoliko racionalno. Če razmerje obstane, se zgodba kaj hitro obrne, ko se moški naveže na žensko. Takrat ti bo pokazal, da potrebuje čustveno podporo, tebe, tvojo pomoč, ljubezen. Če ga vprašaš, ali si predstavlja življenje brez tebe, bo njegov odgovor zanimiv!

Spolne fantazije

Spolnost s pogosto povezuje z občutkom krivde in sramu. In tudi tvoj partner prikriva, česa si želi. Bodimo iskreni, tudi najbolj odprt moški, ki ne pozna meja, bo zadržal svoje fanatazije zase. Ko boš postala resnično del njegovega življenja, ti bo povedal vse, le zastavi mu vprašanje.

Izboljšali bodo vajino razmerje: 7 vrst prepirov, ki jih imajo vsi pari Izboljšajo lahko vajino razmerje: 7 vrst prepirov, ki jih imajo vsi pari Enkrat bo minila bolečina: toliko časa potrebuješ, da preboliš bivšega partnerja Enkrat bo minila bolečina: toliko časa potrebuješ, da preboliš bivšega partnerja Ko umrejo starši: 7 stvari, ki se za večno spremenijo v tvojem življenju Ko umrejo starši: 7 stvari, ki se za večno spremenijo v tvojem življenju cover-soulmate Verjameš, da lahko najdeš sorodno dušo? Znanost ima odgovor!