Ko moški ljubi z vsem srcem: te besede boš slišala le, če te ima zelo, zelo rad
V zraku · odnosi

Victor Hugo je nekoč rekel, da je beseda živo bitje. In besede moškega, ki ljubi brezpogojno, bodo šle naravnost v tvoje srce.

Stereotipi pravijo, da so moški jasnejši retoriki, vendar govorijo manj v primerjavi z ženskami. Zato je v družbi moški “mačo” le, če je resen in občasno spregovori. Vendar to je družbena norma, ki ljudi sili, da tako razmišljajo. A jim ni treba.

Čas je, da spoznaš, da je moč jezika ravno v tem, da služi kot medij za komuniciranje tistega, za kar upaš, da boš izrazili. In tudi moški zna odpreti svojo dušo, ko ljubi z vsem srcem.

KO TE IMA ZELO, ZELO RAD …

“Tukaj sem zate.”

Vedenje, da v življenju imaš osebo, na katero se lahko vedno zaneseš, je neprecenljivo. Ko moški reče, da je tukaj zate, se zavedaj, da želi biti del tvojega življenja. S tem dejanjem kaže zaupanje in te spodbuja, da se sprostiš in greš iz svojega območja udobja. To ustvarja povezanost med vama, ko JAZ preide v MI.

“Zaskrbljen sem.”

V stereotipu, da moškim ne dovoljuje ego, da bi pokazali svojo ranljivost, je nekaj resnice. Moški bo tudi takrat, ko je situacija grozna, rekel, da ima vse pod kontrolo. Ker verjame, da je njegova vloga, da je močan. Če se zlomi in prizna, da je zaskrbljen, je s teboj navezal stik. To, da ti pove, kaj ga skrbi in kaj se dogaja v njegovem življenju, je znak, da je odprl svojo dušo in je ranljiv. Pusti ti blizu in ti verjame. Podobno je, ko imaš težave ti.

“Pogrešam te.”

Na začetku razmerja boš verjetno neštetokrat slišala od partnerja, da te pogreša, vendar ne gre za isti občutek. Ko je razmerje še sveže, je pogrešanje povezano predvsem z vzihčenjem. Ko moški ljubi z vsem srcem, je pogrešanje sinonim za to, da si ne predstavlja življenja brez tebe. Tako pokaže, da ima globoka čustva. Želi pokazati, da tvoja odsotnost vpliva nanj.

“Lepa si.”

Na začetku zveze je lepota povezana predvsem z zunanjim videzom. Moški, ki ljubi z vsem srcem, razume lepoto kot celoto. Če ti reče, da si lepa, želi s tem povedati, da si v celoti čudovita – tvoja osebnost, energija in videz. Sprejel te je takšno, kakršna si, z vsem slabostmi in prednostmi.

“Rad imam, ker te imam rad.”

Najočitnejši znak, da gre za pravo ljubezen, je neposredno izkazovanje ljubezni. Rad imam, ker te imam rad – TO SI ŽELI SLIŠATI VSAKA ŽENSKA! :)

Ženske so raje s prijateljicami kot svojimi fanti, pravi znanost Raziskava pravi: ženske se imamo boljše s prijateljicami kot partnerji! Želijo si ljubezni: 3 temelji razlogi, zakaj se inteligentni ljudje težko zaljubijo Tudi oni si želijo ljubezni: zato se inteligentni ljudje težko zaljubijo Matematika ti bo končno prišla prav: s to formulo izračunaš, kdaj boš srečala pravega partnerja Matematika ljubezni: s to formulo izračunaš, kdaj boš srečala pravega Za naše prijatelje: hvala, ker nas imate radi, kljub temu da Za naše prijatelje: hvala, ker nas imate radi, kljub temu da … ·