fbpx

To so tvoje 3 potencialne sorodne duše glede na astrološko znamenje

Foto: Envato

“Imam tebe, da paziš name, in ti imaš mene, da pazim nate. Imava drug drugega in to pove vse o naju.” – John Steinbeck

Želite izvedeti, kdo je vaša sorodna duša, s katerim astrološkim znakom se najbolje ujemate?

V nadaljevanju vam bomo predstavili iz katerega astrološkega znamenja prihaja vaša morebitna sorodna duša!

Ribi

Ribi
Ribi

Ribi + škorpijon

Škorpijon bo vedno prevladujoč v tej zvezi, ribe so zadovoljne v njihovi senci. Kar dela njuno čustvena povezanost tako močno je to, kar se dogaja za zaprtimi vrati. Škorpijon na trenutke potrebuje čas zase in čas, da se napolni. Ribe to spoštujejo, ga razumejo in mu dajo prostor, ki ga potrebuje. Škorpijon je nezaupljiv in ga je težko ljubiti, ribi pa se znajo prebiti skozi njegove obrambne stene. Škorpijon težko pove ali pokaže, kako in kaj čuti, in ribe to razumejo. S tem osvojijo srce škorpijona, kar uspe zelo malo ljudem.

Ribi + dvojčka

Oba v sebi gojita vrednote, kot so občutljivost, razumevanje in sočutje. Zaradi tega sta kot par posebna. Dvojček je nekoliko agresivnejši, medtem ko je riba nekoliko bolj plašna in včasih ostane v svoji coni udobja. Dvojček ji tega ne dovoli. Podpira in motivira jo in ne želi nič drugega, kakor da bi bila srečna in uspešna. In v zameno za to zvestobo bodo ribe naučile dvojčke, ki so sicer nekoliko bolj zaprti, naj dajejo ljubezni v življenju prednost.

Ribi + ribi

Ko se najdeta ribi, je skoraj strašljivo, kako podobni sta si. Včasih se katera izmed njiju zaradi tega umakne. Ne bojte se najti nekoga, podobnega vam. Ribe so eno najbolj čustvenih znamenj v astrologiji. Mislili bi si, da dve tako čustveni osebi ne bosta združljivi, ampak je ravno nasprotno. Ribi se spoštujeta, med seboj sta zelo iskreni. Razumeta potrebe druge osebe in se potrudita biti ta oseba. To je odnos, ki bo imel malo konfliktov, kjer se bosta izgubil drug v drugi. Odnos, ki bo spremenil njuno življenje v dolgoročno razmerje.

Dvojčka

Dvojčka
Dvojčka

 Dvojčka + strelec

To je eden redkih odnosov, kjer je strelec bolj romantičen, kakor druga oseba. Običajno je trden, ne kaže čustev. Vendar je nekaj v ljubezni, ki mu jo nudijo dvojčki, zaradi katere pade na kolena in postane brezupni romantik. Dvojčki se hranijo s to pozornostjo. Zasipajo strelca z vsem, kar bi si človek lahko kdaj želel, na čustvenem, fizičnem in duševnem področju. In kaj imajo od tega, če gledajo nekoga na takšen način? Z njim vidijo prihodnost. Podpora, ki jo kaže strelec, je za dvojčka vse, kar potrebuje za uspeh.

Dvojčka + tehtnica

Temelj tega odnosa je zgrajen na prijateljstvu. Nenehno pazita drug na drugega in si želita najboljše. Se ne prepirata veliko, ker mislita, da so rešitve preproste. Čeprav so njune osebnosti različne, vsak zase ve, kdaj naj sklene kompromis. Verjetno je to eden bolj zdravih in samozavestnih parov, kjer se je ljubezen oblikovala po prijateljstvu.

Dvojčka + ribi (poglejte pri ribah)

 

Škorpijon

Škorpijon
Škorpijon

Škorpijon + rak

To bi lahko bilo zelo močno razmerje. Škorpijonove pomanjkljivosti nadomešča rak in obratno. Medtem ko je škorpijon bolj hladnokrven in težko kaže čustva, mu rak pokaže, da ga je enostavno ljubiti. Čeprav se rak lahko zdi šibek in čustven, mu škorpijon pokaže, da je to njegova moč. Ko se najdeta, se ne bojita predanosti in pred njima je dolgoročno razmerje.

Škorpijon + tehtnica

Tehtnica je zelo občutljiva, medtem ko škorpijon včasih reče stvari, ne da bi upošteval čustva druge osebe. Čeprav ta odnos ni popoln, je ta par edinstven, saj se nikoli ne odpovesta drug drugemu. Zavedata se vrednosti v tem, kar sta našla.

Škorpijon + ribi (poglejte pri ribah)

 

Tehtnica

Tehtnica
Tehtnica

Tehtnica + lev

To je par, ki ga boste videli povsod skupaj. Ljubita pozornost in izstopanje. Takšen je tudi njun odnos. To ljubezen jima drugi zavidajo, kažeta jo povsod in drugim včasih to že preseda. To je ljubezen, ki si jo ljudje na skrivaj želijo. To je par, ki si prizadeva, da bi drug iz drugega izvabila najboljše. Sta definicija partnerskih ciljev.

Tehtnica + dvojčka (poglejte pri dvojčkih)

 

Tehtnica + škorpijon (poglejte pri škorpijonu)

 

Lev

Lev
Lev

Lev + lev

Močna privlačnost se kaže na način, kako lahko delujeta vsak zase. Kako pravzaprav ne potrebujeta drug drugega, ampak se cenita in si želita drug drugega. Vsak zase je neodvisen. Vsak ima svoje ločeno življenje. Spoštujeta dejstvo, da jima ni treba biti ves čas skupaj, vendar njuna ljubezen ostaja. To je par, ki se ne bori z razdaljami. Ne bori se z zaupanjem, saj vesta, da ko imaš nekoga tako dobrega, ne iščeš nečesa boljšega.

Lev + strelec

To je par, ki se skupaj najbolj zabava. Sta lahkomiselna. Nič ju ne skrbi. V razmerjih se pogosto počutita tako varna, da v pogovoru ne omenjata besede “partner” in ne govorita o svojih odnosih s prijatelji. Kljub temu pa razmerje za njiju ni nekaj kar bi jemala zlahka: ko sta skupaj, sta skupaj na vse mogoče načine. Poljub, objem. Preprosta ljubezen, ki ji ni treba biti nič več kot to.

Lev + tehtnica (poglejte pri tehtnici)

 

Strelec

Strelec
Strelec

Strelec + oven

Ključ do odnosa s strelcem je zabava. Če se ne bodo več zabavali, želijo oditi iz razmerja. Ko gre za ta par, je lahko oven včasih hitrega temperamenta in muhast. Oven sicer deluje grobo, ampak ko se strelec prebije skozi njegov oklep se resnično ljubita. Strelec obožuje izziv, da osvoji njihovo neosvojljivo srce.

Strelec + lev (poglejte pri levu)

 

Strelec + dvojčka (poglejte pri dvojčku)

 

Oven

Oven
Oven

Oven + devica

Ta par ima veliko nasprotnih osebnostnih si lastnosti, vendar deluje. Devica bo delovala umirjeno in načrtovano, medtem ko je oven bolj pustolovski tip. Oven bo devico potisnil v življenje, medtem ko bo devica naučila ovna kako razmišljati nekoliko bolj logično. To razmerje je tako močno, ker drug drugega dopolnjujeta z lastnostmi, ki drugemu primanjkujejo.

Oven + vodnar

Duševno in čustveno sta ta dva najbolj združljiva. Ob prvem srečanju se bosta verjetno pogovarjala več ur. Nič fizičnega ne bo potrebno, saj se bosta našla čustveno. Odšla bosta sta vsak na svojo stran, misleč ne samo, da si to osebo želita v svojem življenju, ampak jo potrebujeta. Takšna hitra čustvena je povezava je redka.

Oven + strelec (poglejte pri strelcu)

 

Vodnar

Vodnar
Vodnar

Vodnar + vodnar

Ko je sam, se trudi dokazati, da je drzen. Ampak ko se sreča z nekom, ki mu je podoben, se v njem zgodi velik premik. Namesto da bi z občudovanjem gledal nase, gleda tako na drugo osebo, ki jo hvali na način, da se njegovo petelinjenje spremeni v tiho zaupanje, ker je našel nekoga tako posebnega.

Vodnar + bik

Bik je trmast in rad ima, če so stvari po njegovem. Sprva se lahko ti dve osebi srečata in se sovražita. Toda s časom se ta nenaklonjenost prelevi v napihnjenost, kjer gre za boj za oblast in kdo bo naredil naslednji korak. Rada izzivata drug drugega in ne priznata, da jima ni vseeno. A ko si postaneta všeč, ko se zares spoznata, ugotovita, kaj zamujata!

Vodnar + oven (poglejte pri ovnu)

 

Bik

Bik
Bik

Bik + rak

To je lahko še ena močna partnerska zveza. Sta praktični in realni osebi. Par, ki razmišlja o njuni prihodnost. Par, ki se ne odloči za nekaj, ne da bi se prej posvetoval z drugim. Par, ki se redko prepira, ampak se usedeta in pogovorita. Odnosi z bikom, ki bi bili mirni, so zelo redki. Toda nekaj je v raku, ki ga uspe narediti takšnega.

Bik + kozorog

Ta dva sta definicija para moči. Posameznika, ki stojita trdno tudi vsak zase. Ampak skupaj samo izboljšujeta drug drugega. To je tisto razmerje, kjer sta že v trenutku vedela, da je to to, da bo to delovalo.

Bik + vodnar (poglejte pri vodnarju)

 

Rak

Rak
Rak

Rak + rak

Ko se združita dva raka, je to odnos, v katerem se oba zaljubit, hitro in močno. Nekateri sicer trdijo, da bi se morala upočasniti in se najprej spoznati, a nijma se zdi,  kakor da sta se že davno spoznala. Dajeta občutek, da že celo življenje čakata, da se srečata. In ko se, si želita preživeti preostanek njunega življenja skupaj, želita, da se njuno razmerje začne takoj.

Rak + škorpijon (poglejte pri škorpijonu)

 

Rak + bik (poglejte pri biku)

 

Kozorog

Kozorog
Kozorog

Kozorog + kozorog

Kaj dela ta par tako močan, so njune podobne vrednote. Kozorog išče predvsem varnost, nekoga, za katerega ve, da mu lahko zaupa, se zanese nanj in ima prihodnost z njim. Ne vzpostavlja globokih odnosov, razen če se z nekom dolgoročno ne vidi. Kozoroga ne zanima nekaj priložnostnega. Želi si nekaj resničnega. Nekaj poštenega. Želi si nekoga, ki bi ga lahko pogledal in se zaljubil vanj z občutkom varnosti, da ne bo ranjen.

Kozorog + devica

To je odnos, ki potrebuje kar nekaj časa preden se razvije v zvezo, ker sta vsak zase zelo skeptična. Očitno je, da obstaja med njima povezava, vendar sta nervozna, ne vesta koliko želita vložiti v razmerje in ali bosta prizadeta v njem. Morata se naučiti zaupati drug drugemu, in ne gledati na odnos skozi oči nekoga drugega.

Kozorog + bik (poglejte pri biku)

 

Devica

Devica
Devica

Devica + devica

Sta najbolj združljiva, saj razumeta drug drugega. Dve osebi, ki sta zelo pozorni na podrobnosti, ki si vzameta čas za spoznavanje malenkosti drug o drugem. Dve osebi, ki sta zelo strogi do sebe, vendar sta ena drugi v spodbudo. Pogosto se počutita nerazumljene in osamljene, zato se jim zdi življenje v trenutku, ko se najdeta, spet popolno.

Devica + oven (poglejte pri ovnu)

 

Devica + kozorog (poglejte pri kozorogu)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!