fbpx

Ko bo izrekel te besede, bo dokazal, da si njegova za vse življenje

Foto: Envato

Ko moški sreča žensko, ki jo je iskal celo življenje – žensko njegovih sanj –, se slednje spremeni za večno.

Narava nas je ustvarila na takšen način, da dve polovici (moški in ženska) lahko postanejo popolna celota. Iskanje druge polovice je lahko težka naloga, zaradi katere moramo narediti kar nekaj korakov.

In ko moški najde svojo rožo sredi puščave, je nikoli ne bo pustil, temveč bo večno ob njem. Ti postanš njegova roža, življenje in usoda. In bo večno ob tebi, če lahko o tebi pove te stvari!

Če moški lahko o tebi pove te stvari, si njegova za vse življenje …

Ona me podpira. Vsak moški potrebuje žensko, ki je dovolj modra, da mu pomaga uspešno teči maraton življenja. Pravijo, da ob uspešnem moškem vedno stoji še uspešnejša ženska, kar je očitno res.
Ona je pozorna. Če ženska nima topline v srcu, bo težko naredila prostor zase v srcu moškega. Ljubezen za vse življenje je sinonim za vzajemno skrb v vseh pomenih besede.

Ona je pozorna.
Ona je pozorna.

Ona me ima rada z vsem srcem. To je verjetno najpomembnejša stvar – ljubiti. Ko ženska ljubi, ljubi z vsem srcem in je posvečena. Če moški najde žensko, ki ga ima iskreno rada, je našel najdragocenejši zaklad.
Ona je prekrasna. Lepota se skriva v očeh opazovalca. Če je ženska svojemu moškemu najlepša na svetu, bo večno ob njej. Obstajajo ljudje, ki jim veliko šteje zunanji videz, a so tudi tisti, ki menijo, da je le notranja lepota pomembna. Vendar! Ljudje smo narejeni tako, da radi občudujemo zunanji videz. In moški se tega zaveda. Če uživa v lepoti svoje ženske, ampak mu to ni najpomembnejša lastnost, bo večno ob njej.

Ona je prekrasna.
Ona je prekrasna.

Ona je vedno pripravljena na kompromis. Vsak je lahko trmast. Vsaka oseba ima svoje navade in nekateri pari se s tem sprijaznijo, čeprav vedo, da je to nekaj, kar jih močno moti. Če moški najde žensko, ki je pripravljena na kompromis, ve, da bo moral tudi on naprediti nekatere spremembe. Uspešen odnos temelji na dogovoru, zato mu ne preostane nič drugega, kot da se spremeni, da bi imela srečen odnos.
Ona ima močno osebnost. Vsak moški išče žensko, ki se ujema z idejo popolne ženske, kar predstavlja kombinacijo moči in ženstvenosti. Ženska z močno osebnostjo je tisto, kar moški potrebuje. Če je hkrati ženstvena, takrat je popolna v njegovih očeh. Ti dve lastnosti nista nasprotji, temveč gresta z roko v roki.

Ona ima močno osebnost.
Ona ima močno osebnost.

Ko se moški zaljubi, včasih ne ve, zakaj se je to zgodilo. In kdo pravi, da sploh potrebuje razlog? Če moški ljubi žensko in si ne more predstavljati brez nje življenja, je ne bo pustil. Mora le dojeti, koliko mu ta ženska pomeni. Včasih ljudje tega ne vidimo, dokler ni prepozno. In takrat izgubimo edinstveno osebo za vedno!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!