fbpx

Ko moški ljubi z vsem srcem, to brez težav tudi pove

Foto: Film The Notebook

Victor Hugo je nekoč rekel, da je beseda živo bitje. In besede moškega, ki ljubi brezpogojno, bodo šle naravnost v tvoje srce.

Stereotipi pravijo, da so moški jasnejši retoriki, vendar govorijo manj v primerjavi z ženskami. Zato je v družbi moški “mačo” le, če je resen in občasno spregovori. Vendar to je družbena norma, ki ljudi sili, da tako razmišljajo. A jim ni treba.

Čas je, da spoznaš, da je moč jezika ravno v tem, da služi kot medij za komuniciranje tistega, za kar upaš, da boš izrazili. In tudi moški zna odpreti svojo dušo, ko ljubi z vsem srcem.

KO TE IMA ZELO, ZELO RAD …

“Tukaj sem zate.”

Vedenje, da v življenju imaš osebo, na katero se lahko vedno zaneseš, je neprecenljivo. Ko moški reče, da je tukaj zate, se zavedaj, da želi biti del tvojega življenja. S tem dejanjem kaže zaupanje in te spodbuja, da se sprostiš in greš iz svojega območja udobja. To ustvarja povezanost med vama, ko JAZ preide v MI.

“Tukaj sem zate.”
“Tukaj sem zate.”

“Zaskrbljen sem.”

V stereotipu, da moškim ne dovoljuje ego, da bi pokazali svojo ranljivost, je nekaj resnice. Moški bo tudi takrat, ko je situacija grozna, rekel, da ima vse pod kontrolo. Ker verjame, da je njegova vloga, da je močan. Če se zlomi in prizna, da je zaskrbljen, je s teboj navezal stik. To, da ti pove, kaj ga skrbi in kaj se dogaja v njegovem življenju, je znak, da je odprl svojo dušo in je ranljiv. Pusti ti blizu in ti verjame. Podobno je, ko imaš težave ti.

“Pogrešam te.”

Na začetku razmerja boš verjetno neštetokrat slišala od partnerja, da te pogreša, vendar ne gre za isti občutek. Ko je razmerje še sveže, je pogrešanje povezano predvsem z vzihčenjem. Ko moški ljubi z vsem srcem, je pogrešanje sinonim za to, da si ne predstavlja življenja brez tebe. Tako pokaže, da ima globoka čustva. Želi pokazati, da tvoja odsotnost vpliva nanj.

“Lepa si.”

Na začetku zveze je lepota povezana predvsem z zunanjim videzom. Moški, ki ljubi z vsem srcem, razume lepoto kot celoto. Če ti reče, da si lepa, želi s tem povedati, da si v celoti čudovita – tvoja osebnost, energija in videz. Sprejel te je takšno, kakršna si, z vsem slabostmi in prednostmi.

“Rad imam, ker te imam rad.”
“Rad imam, ker te imam rad.”

“Rad imam, ker te imam rad.”

Najočitnejši znak, da gre za pravo ljubezen, je neposredno izkazovanje ljubezni. Rad imam, ker te imam rad – TO SI ŽELI SLIŠATI VSAKA ŽENSKA! 🙂

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!