fbpx
Foto: Envato

Spoznal je, da je izgubil najboljše kar je imel – njo (osebna izpoved)

"Najti resnično in trajno ljubezen še ne pomeni, da jo bomo lahko ves čas čutili. Vse na svetu se giblje v ciklih." - John Gray

Preberite si zgodbo nekega moškega, s katero vam želi sporočiti, da ne izgubite ljudi, ki vas imajo radi, zaradi neumnosti – kajti neumnosti so minljive, ljubezen pa je lahko večna.

Uničeval sem jo s svojo ignoranco, nekako mi je bilo všeč, da je tekala za menoj, prepričan sem bil, da se ne bo nikoli naveličala.

A zgodilo se je točno to, spoznala je, da se igram z njenimi občutki. Pogrešal sem njena sporočila, klice, dnevi so postali prazni brez njih.

Pogrešal sem jih tako močno, da sem nevede začel delati to, kar je delala ona. Pošiljal sem ji sporočila, na katere ni odgovarjala. Klical sem jo in mi klicev ni vračala.

Sovražil sem njeno vedenje, ki se ga je dejansko naučila od mene, vendar nisem odnehal. Po nekaj tednih sem ji poslal sporočilo: “Kako si?” in na moje začudenje je odgovorila: “Super sem. Čudovit je občutek, ko se nehaš obnašati neumno. A še boljši občutek je, ker so se vloge obrnile, in se ti delaš norca iz sebe. Hvala ti.”

In tedaj sem razumel, na vse sem pogledal z drugega zornega kota. Bila je ob meni, ko tega nisem znal ceniti. Nisem razumel, koliko ljubezni mi je namenila in podarila.

Vsega sem se spomnil in žal mi je bilo, da sem jo odgnal s svojim vedenjem. Enostavno je postala utrujena od moje neodzivnosti. Še ena velika napaka. Skrbelo jo je zame in tega se nisem zavedal. Ko mi je rekla, da se bom nekega dne ozrl nazaj in bom videl vse svoje napake, ji nisem verjel.

Ampak šele zdaj sem spoznal, da sem izpustil najbolje, kar sem imel – njo.”

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!