LeoD.Cover-FTR-1200x750
V zraku · buzz buzz

Vas zanima, kaj vaše astrološko znamenje pove o vaši inteligenci? Čeprav smo vsi inteligenti na svoj način, ti dve astrološki znamenji še posebej izstopata.

Inteligenca ima dve obliki: analitično (ta se meri z IQ-testi in se nanaša na kognitivne sposobnosti) in dojemanje (prepoznavanje in razumevanje čustvenega ter fizičnega sveta).
Najinteligentnejši oziroma najpametnejši astrološki znamenji v smislu analitične in perceptivne inteligence sta vodnar (analitična) in škorpijon (dojemanje). Škorpijon je torej tisto znamenje, ki ga boste najtežje pretentali.

Vsako znamenje je inteligentno na svoj način. Kakšna je pa tvoja inteligenca?

Ognjena znamenja (oven, lev, strelec) so znana po intuitivni inteligenci. To so znamenja, ki vidijo priložnosti in jih tudi izkoristijo.
Zemeljska znamenja (bik, devica, kozorog) so znana po praktični inteligenci, vse od urejanja računov do reševanja težav na delovnem mestu.
Zračna znamenja (dvojček, tehtnica in vodnar) imajo t. i. idealistično, analitično inteligenco. Ta znamenja živijo v svetu idej in se rada družijo.
Vodna znamenja (rak, škorpijon in ribi) so znana po odličnem dojemanju oziroma t. i. perceptivni inteligenci. To so znamenja, ki razumejo vašo motivacijo in vaša čustva.

Screen Shot 2017-10-06 at 09.25.39 copy Luka Dončić kot “raper” v novem oglasu za Evroligo Zmagovalka je seveda univerza iz angleškega Oxforda. To so najboljše svetovne univerze pug89zaq_original Znanstveno dokazano: levičarji so pametnejši od desničarjev NINE WEST NINE & THE GANG Francoski oglasi od zdaj naprej s pripisom, da je fotografija retuširana · ·