To ti želi povedati, ko položi svojo dlan na tvojo nogo
V zraku · odnosi

Si že kdaj razmišljala o tem, kaj pomeni, ko moški položi svojo dlan na tvojo nogo in te ne želi spustiti iz svojega “objema”? Eno stvar ti želi povedati!

Tipična situacija: sedita v kinu ali avtomobilu in on položi svojo dlan na tvojo nogo. OK, občutek ni slab, a sprašuješ se, kaj želi s tem povedati.
To je zanimalo tudi uporabnike spletne strani Quora, med katerimi se je vnela zanimiva razprava, ki odkriva moško psihologijo.

Kot pišejo, je polje interpretacij odprto, kar pomeni, da je njegova odločitev, da položi dlan na tvojo nogo povezana z njegovimi izkušnjami in osebnostjo. Za nekatere moške je to lahko znak, da so posesivni in preizkušajo tvoje meje. Do kam si pripravljena iti? Ti njegov dotik ustreza? Drugi moški želijo na takšen način spodbuditi fizični kontakt, ki bo morda peljal korak dalje. Spet tretji moški želijo sprostiti napetost v zraku in se približati svoji ženski.

A le samozavestni moški, ki iskreno ljubijo, želijo s tem dejanjem pokazati, da njihova ženska priprada le njim – gre za zaščitniško dejanje, s katerim moški pove, da bo vedno ob tebi, je tvoj in ti si njegova.

Njegova dlan na tvoji nogi je isto, kot da bi ti povedal: “Pripadaš zgolj meni.” Seveda, če se ne boš počutila udobno, mu to tudi povej!

5 pomembnih življenjskih lekcij, ki ste se jih naučili od svoje sestre 5 pomembnih življenjskih lekcij, ki ste se jih naučili od svoje sestre Ženska, ki spoštuje sebe, ne bo tolerirala takšnega moškega Ženska, ki spoštuje sebe, ne bo tolerirala takšnega moškega ian-dooley-PuA6F4FAElw-unsplash Dogovor, vreden zlata: 6 obljub, ki si jih dajo srečni pari Odprlo ti bo oči: nasveti žensk, ki nikoli niso imele sreče v ljubezni Odprlo ti bo oči: nasveti žensk, ki nikoli niso imele sreče v ljubezni