Toyota RAV4 TRD Off-Road
Utrip mesta · mobilno

Leta 1994 je bil predstavljen prvi Toyota RAV4, ki je izumil razred križancev. Na šasijo tedanjega avtomobila Toyota Corolla so pritrdili karoserijo SUV-ja in rodil se je RAV4, ki je bil eden izmed prvih tako imenovanih križancev. Predstavili so terensko zmogljivejšio različico, ki je primerna za zahtevne.

Uspešna formula je zdaj doživela že peto generacijo s prihodom najnovejšega avtomobila Toyota RAV4. Poleg nove generacije so predstavili še terensko zmogljivejši paket – Toyota RAV4 TRD Off-Road. Gre za nadgradnjo Adventure paketa, ki ni zgolj stilsko spremenjen, temveč se lahko pohvali z izboljšanimi terenskimi zmogljivostmi.

Podvozje križanca Toyota RAV4 TRD je popolnoma predelano in dopušča še več terenskega doživetja. Vzmeti in blažilniki dovoljujejo večji odmik kolesa in s tem boljši nadzor na terenu.

Na zunanjosti avtomobila Toyota RAV4 TRD opazimo spremenjen prednji odbijač, ki nam da v trenutku vedeti, da gre za TRD različico. V notranjosti imamo na voljo zaščitne preproge, primerne za vse sezone v letnem času, oblazinjenje pa je narejeno iz materiala SofTex, ki je lažje in trpežnejše od usnja.

Lažja in robustnejša 18-palčna platišča so obute v terenske Falken Wildpeak pnevmatike. Zaradi vseh sprememb, se boste lahko z avtomobilom Toyota RAV4 TRD z lahkoto podali tudi na zahtevnejše terene.

Galerija: Toyota RAV4 TRD Off-Road

Toyota RAV4 TRD Off-RoadOdpri galerijo

Bombardier Challenger 350: luksuz nad oblaki Bombardier Challenger 350: luksuz nad oblaki BMW X3 M in BMW X4 M BMW X3 M in X4 M: naviti različici bavarskih SUV-jev Project Valkyrie Project Valkyrie: od magistrske naloge do največje jahte na svetu Alpina B7 Alpina B7: admiralska limuzina z dodatnim šarmom ·