cover
V zraku · trend

Trend usnja se je vrnil letos še močnejši in mogočnejši kot preteklo jesensko zimsko sezono. Če so bili lani v ospredju usnjeni detajli na kosih oblačil, je letos usnje zakorakalo skozi glavna vrata, zato vam ponujamo nekaj najboljših kombinacij kako nosti usnjeno krilo.

Eni ključnih kosov v letošnji garderobi so tako usnjena jakna, hlače ali krilo. Če je tudi vam všeč izgled usnja, ne veste pa kako ga nositi in kako ga skombinirati z drugimi kosi oblačil, ponujamo nekaj praktičnih idej kako kombinirati usnjeno krilo.

Kroji usnjenega krila variirajo od oprijetega do valovitega, tako kot variirajo tudi dolžine: od mini do midi ( srednje dolgo krilo). Prvi korak do dobrega videza je izbira primernega kroja za vašo postavo. Ko smo izbrali primeren kroj, se lahko začnemo igrati z barvami, med katerimi pa običajno ni prav veliko izbire, saj prevladujejo rjava, črna ali bela.

Kako ga skombinirati

Kaj obleči poleg krila nam narekuje narava dogodka oziroma namena, torej ali gre za poslovno okolje ( tudi ta se izjemno razlikujejo: odvetniška pisarna, kreativno okolje oglaševalske agencije, oblikovalski studio, vzogjno-izobraževalne ustanove,….), sproščeno druženje s prijateljicami ali za družaben dogodek, …

Ko smo razdelali za kakšen namen se bomo oblekli, lahko začnemo izbirati zgornji del. Praviloma je estetka in stilno varna izbira, ko kombiniramo po principu oprijeto-široko. Torej, če je krilo široko krojeno, posezimo po ozkem zgornjem delu in obratno. Za casual priložnosti svoj letošnji najljubši kos garderobe združimo z bombažnim t-shirtom, katerega lahko zataknemo v pas krila bodisi s fino ali široko, voluminozno pletenino. Za bolj fine priložnosti mu privoščimo družbo finega topa ali bluze, lahko tudi ozke, oprijete pletenine s puli ovratnikom. Ni komplicirano, kajne.

Za zaključen videz ne pozabite na dodatke.

Več idej in predlogov si oglejte v spodnji fotogaleriji.

Odpri galerijo
svet_po_mosko_3_gumijaste all starke Converse All Star – Gumijaste allstarke za jesenska pohajkovanja Canyon Urban Canyon: luksuzna kolesa za mesto in primestje PicMonkey Collage Freywille: prstani Daisy za ljubiteljice barvitega minimalističnega nakita 62316_orig Kolektiv NOWAEst: unikatni slovenski izdelki s podpisom reciklaže ·