fbpx

Odkrijte Bose SoundLink Max: velikan med prenosnimi zvočniki

Najnovejši dodatek v Bose družini

Bose SoundLink Max
Foto: Bose

Poletje se približuje, kar pomeni, da je čas, da iz omare vzamemo Bluetooth zvočnike in se odpravimo na plažo. Med ljubitelji glasbe so Bose SoundLink zvočniki že dolgo priljubljena izbira, z nedavnim dodatkom SoundLink Max pa je ta linija dobila svojega največjega in najmočnejšega člana.

Bose, ki že od leta 2011 igra pomembno vlogo na trgu Bluetooth zvočnikov, je svoj model Bose SoundLink Flex opremil z večjim bratom, SoundLink Max. Ta novi model prinaša do 20 ur predvajanja glasbe, kar skoraj podvoji čas poslušanja v primerjavi s 12 urami, ki jih nudi Flex. Z dodatnim ročajem za nošenje, kljub večji velikosti, ostaja izjemno prenosljiv.

Foto: Bose

SoundLink Max je opremljen s tremi pretvorniki in dvema pasivnima radiatorjema, kar zagotavlja čistost zvoka in globok bas, ki “zadene v jedro.” Podpora za Snapdragon Sound izboljšuje povezljivost z napravami Android, medtem ko podpora za kodek AptX Adaptive omogoča kakovostno brezžično poslušanje. Poleg tega je zvočnik z oceno IP67 odporen na vodo in prah, kar pomeni, da ga lahko brez skrbi uporabljate na plaži ali ob bazenu.

Tehnično dovršen

Bose SoundLink Max je najnovejši dodatek k družini SoundLink, ki združuje impresivne tehnične specifikacije in robustno zasnovo, idealno za na pot. Z dimenzijami 12,01 cm v višino, 26,49 cm v širino in 10,49 cm v globino (4.73 x 10.42 x 4.13 palcev) in težo približno 2,13 kg (4.700 lb) je ta prenosni zvočnik zasnovan za enostavno prenašanje in vzdržljivost v različnih okoljih. Z IP67 oceno je popolnoma odporen na prah in vodo, kar omogoča njegovo uporabo skoraj povsod, od plaž do bazenskih zabav. Poleg tega zvočnik nudi do 20 ur predvajanja glasbe in podpira hitro povezovanje preko Bluetooth 5.3, z dometom do 9 metrov (30 čevljev), kar zagotavlja neprekinjeno glasbeno spremljavo za vsako priložnost.

Foto: Bose

Zakaj pa ne?! Poletje kliče!

SoundLink Max je na voljo za prednaročila po ceni 399 dolarjev in bo na voljo 16. maja v barvah Black in Blue Dusk. Če iščete robusten, zmogljiv prenosni zvočnik, ki bo postal središče vsake zabave, je Bose SoundLink Max odlična izbira.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.