fbpx

Chery iCar V23: električni SUV z duhom Defenderja

Robustni mestni raziskovalec

Chery iCar V23
Foto: Chery

Odkrijte Chery iCar V23, kompaktni električni SUV, ki združuje sodobno tehnologijo z ikoničnim dizajnom klasičnih terencev. Pripravite se na avanturo z več kot 500 km dosega in naprednimi asistenčnimi sistemi.

V svetu električnih vozil, kjer inovacije nikoli ne počivajo, je Chery s svojim najnovejšim modelom iCar V23 postavil nov mejnik. Ta kompaktni električni SUV ni le vizualno privlačen, ampak ponuja tudi vrhunsko tehnologijo in izjemno uporabnost, združeno z duhom ikoničnih terenskih vozil, kot so Land Rover Defender in Mercedes-Benz G-Class.

Foto: Chery
Foto: Chery

iCar V23, ki je drugi model pod znamko iCar, je rezultat sodelovanja med Chery in tehnološkim gigantom Xiaomi preko njihove podružnice Zhimi Technology. Ta SUV ne le da pritegne poglede z dizajnom, ki spominja na klasike, kot je Toyota Land Cruiser FJ40, ampak tudi navdušuje s svojo tehnično dovršenostjo.

Foto: Chery
Foto: Chery

Dolžine 4,220 mm (166,1 palca), širine 1,915 mm (75,4 palca) in višine 1,845 mm (72,6 palca) z medosno razdaljo 2,730 mm (107,5 palca), iCar V23 izstopa z robustno zunanjo obliko. Sprednji del vozila krasi okrogla LED svetila in rešetka, ki odražajo značilnosti klasičnega Land Cruiserja FJ40, medtem ko bočni izgled in minimalistični detajli spominjajo na Land Rover Defender.

Notranjost vozila je moderna, opremljena z velikim infotainment zaslonom in ob volanu, ki spominja na Defenderja. Udobne sedeže iz bele in črne usnjene tapiserije dopolnjujejo pravokotne klimatske reže, medtem ko celoten nabor senzorjev omogoča napredne funkcije asistenčnih sistemov Level 2+.

iCar V23 bo na voljo v različicah z zadnjim (RWD) in s štirikolesnim pogonom (AWD), z dometom, ki presega 500 km (311 milj) za RWD in 400 km (249 milj) za AWD verzijo. Za pogon skrbijo električni motorji s CATL baterijskimi paketi, kar zagotavlja ne le odlične zmogljivosti, ampak tudi zavidljiv domet.

Kitajci počasi “izvajajo” odličen mix stvari, ki so nam všeč

Chery iCar V23 je simbol modernega raziskovanja, ki združuje tradicijo robustnih terencev z najnovejšo tehnologijo električnih vozil. Z vizualno privlačnostjo, ki spoštuje dediščino, in tehnološkimi inovacijami, ki naslavljajo prihodnost, iCar V23 obljublja, da bo prava izbira za avanturiste in tehnološke navdušence. Cena še ni bila naznanjena, a glede na specifikacije in ciljni trg, lahko pričakujemo konkurenčno ponudbo, ki bo zmogla prepričati tako na domačih kot mednarodnih tleh. Seveda upamo, da se prebije tudi na evropski trg. Saj nam je resnično všeč.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.