IMAG2316
Utrip mesta · kulinarika · V zraku · trend

Bor Čeh do našega domačega praga že več kot leto dni redno dostavlja domače dobrote s kmetij na obrobju Ljubljane. In to kar s starodobnim trociklom.

Trostreščki je sinonim za jubitelja trociklov in pristne domače hrane, Bora Čeha, ki ga lahko med razvažanjem svežega mleka, jajc in kruha že več kot eno leto srečamo na njegovi vsakodnevni poti iz Podutika v Ljubljano.

Bor je svojo ljubezen do starodobnih trociklov združil z inovativno idejo, ki se mu je nekega dne porodila med vsakodnevnim kolesarjenjem. Zamislil si je, da bi lahko prikolico trocikla napolnil z dobrotami s kmetij na obrobju Ljubljane in jih pripeljal meščanom, ki si želijo domače hrane, a žal ne utegnejo ponjo. S svojo dejavnostjo je tako uspešno povezal pridelovalce z odjemalci, prispeval k ohranitvi dostojanstvene vrednosti doma pridelane hrane ter povečal zadovoljstvo vseh, ki stavijo na sveže in domače. Na začetku je domače dobrote dostavljal dvakrat tedensko, ker pa dober glas seže v deveto vas, so tedenska naročila postala dnevna.

IMG_6104-2 Prvi Cake Market v Ljubljani Jesenska buča z bučkami in korenjem. Nasvet za zdravo prehrano – jesensko sadje in zelenjava Smoothiji pripomorejo k izločanju strupov iz telesa in spodbudijo metabolizem. Jesensko sadno-zelenjavni smoothiji, ki spodbujajo presnovo Spices Zelišča & začimbe: mali dišeči čudeži · · ·