Trostreščki: Dnevna dostava svežega mleka, jajc in kruha s starodobnim trociklom

Bor Čeh do našega domačega praga že več kot leto dni redno dostavlja domače dobrote s kmetij na obrobju Ljubljane. In to kar s starodobnim trociklom.

Trostreščki je sinonim za jubitelja trociklov in pristne domače hrane, Bora Čeha, ki ga lahko med razvažanjem svežega mleka, jajc in kruha že več kot eno leto srečamo na njegovi vsakodnevni poti iz Podutika v Ljubljano.

Domače dobrote
Domače dobrote

Bor je svojo ljubezen do starodobnih trociklov združil z inovativno idejo, ki se mu je nekega dne porodila med vsakodnevnim kolesarjenjem. Zamislil si je, da bi lahko prikolico trocikla napolnil z dobrotami s kmetij na obrobju Ljubljane in jih pripeljal meščanom, ki si želijo domače hrane, a žal ne utegnejo ponjo. S svojo dejavnostjo je tako uspešno povezal pridelovalce z odjemalci, prispeval k ohranitvi dostojanstvene vrednosti doma pridelane hrane ter povečal zadovoljstvo vseh, ki stavijo na sveže in domače. Na začetku je domače dobrote dostavljal dvakrat tedensko, ker pa dober glas seže v deveto vas, so tedenska naročila postala dnevna.

Starodobni trocikel
Starodobni trocikel

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.facebook.com/trostreschki

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!