Miha Verdnik, Vodja panoge za alpsko smučanje, Andraž Tuš, direktor marketinga v Tušu, z mladimi smučarji
Utrip mesta · šport

Tuš je v letošnji smučarski sezoni postal ponosni zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc. Podporo so nadgradili tudi s posebnim skladom, v katerega so novembra in decembra lani namenili odstotek od vsakega prodanega izdelka Tuševe blagovne znamke. Kupci so projekt aktivno spodbujali in smučarski upi so na posebni podelitvi prejeli kar 69.638 evrov.

Letošnja smučarska sezona je že pri koncu, vendar ravno s podporo treningov in kondicijskih priprav skozi celo leto smučarji ostanejo v formi in napredujejo. Smučarska zveza Slovenije pa kot največji izziv pri tovrstnih aktivnostih omenja zagotovitev finančnih sredstev. Nemalokrat so donatorji in sponzorji tisti, ki sploh omogočijo nekatere priprave, ali pa se te izvajajo v manj optimalnih pogojih. Tuš je ponosen, da je uspel zagotoviti levji delež sredstev za aktivnosti, ki bodo potekale med aprilom in julijem in pomembno prispevale k razvoju slovenskega smučanja. V okviru sredstev bo Tuš mladim smučarjem omogočil izvedbo naslednjih priprav in treningov.

Aktivna promocija enega najbolj razširjenih slovenskih športov in odziv kupcev je dokaz, da v Sloveniji želimo aktivno podpreti mlade talente in jih spodbuditi, da Slovenijo ponesejo med smučarsko elito. V okviru projekta, pri čemer so oblikovali tudi posebno spletno stranwww.nasezvezde.si z vsemi informacijami o zbranih sredstvih in predstavitvijo naših upov, so namreč celotnemu projektu namenili transparentno spremljanje višine zbranih sredstev. Zvestim kupcem se zahvaljujejo za vso podporo, spodbujanje in navijanje za naše smučarje.

p-1-under-armour-hovr-CES-2018 Under Armour HOVR Phantom Connected: superge, ki ti pomagajo, da bolje tečeš Polleo 2 (1) Ilka Štuhec odpira vrata največjega fitnes središča v Ljubljani FOTO 3 Navijali smo za Slovenijo: Tisočkrat hvala za neomajno podporo! FOTO 1 (1) Hokejisti se strinjajo: podpora je nevidna moč uspeha · ·